Sayfa 488/899 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 3,897 - 3,904 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    Aha benden bu kadar. İzleme vakti. Siz yine başlayın mahkeme koridoru voltalarına
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509

3. 6.44 aşılırsa, 7.02 denenir... er yada geç...

hisse yoğun el değiştirdi. maliyetler 6.06 oldu... zaten ayrılma hakkı bu seviyeler.. yani düşme riski yok... yatayda kalıp sürünme riski var sadece.

boşluk dolduruyor kademeler. maldan kaçmak isteyen oyuncunun hacimli doldur boşaltları sona erdi.. tahta yapıcısının ortalaması 6.36... maestro belli oldu tahtada. bugün hangi aracı kurum yogun alım yaparsa, maestro batonu onun elinde diyeceğim. açığa satışları yapanlar, tahtada baskı kuran ve bu seviyeye gevşetende kendisidir. tahtada açığa alıişları sopalayanda kendisidir.. zincir ordino referans no ile çok basit gösterdi kendini.. bulaşanı yakarım dedi.. kendini ifşa ettiyse,demek ki yüklü malı var.. haber öncesinde insider ile 5.30 dan beri pozisyon alanların satışları bitti..

şahsi kanatimdir,... yatırım maksatlı değil,,, sadece bi öngörü.. yanlış tahmin yapma ihtimalim var.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
     Alıntı Originally Posted by romantictr Yazıyı Oku
    adil fiyat bence soda için çok iyi olacak
    Ben de, ben de hayranlıkla takipteyim sizi.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

5. Bankamız Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, Borsa İstanbul’da işlem gören bağlı ortaklıklarımızdan T. Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş., Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş., Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş., İş Finansal Kiralama A.Ş., İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nin paylarının, alımlarla ilgili ödenecek toplam tutarın 300 milyon TL ile sınırlı olması kaydıyla şirket bazında bir sınırlama olmaksızın piyasadan satın alınması, mevcut ve yeni alınacak payların sınıflandırılması ve gerektiğinde satılması konularında karar tarihinden itibaren 2020 yıl sonuna kadar Genel Müdürlük yetkili kılınmıştır.

Bu yetki herhangi bir taahhüt içermemekte olup hisselerin alınması ve gerektiğinde satılması konularında Bankamız idari süreçleri gereği Genel Müdürlüğe yetki verilmektedir.

bu haber 1.5 aydır ekranımda sabit... unutmamak için
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
     Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    Aha benden bu kadar. İzleme vakti. Siz yine başlayın mahkeme koridoru voltalarına
    Çaresizlik, Çaresiz işler yaptırır.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    külcü gidici

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 488/899 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •