Sayfa 488/682 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 3,897 - 3,904 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by Excas Yazıyı Oku
    Cebi dostum cahilligime ver hisse 1.70 te olsa 3 4 TL de olsa 28 milyon lot olacak 56 milyon lot kimin elinde lot varsa zaten lot başına 1 TL olduğu için şirketin kasasına 1 TL girmiycekmi?
    Orası öyle benim demek istediğim dışarıdan yeni gelecek olan için 3-4 lü rakamlar daha cazip idi .bedelli yapacak hissenin bu hareketi yapması sadece saçma oldu. Tabi oblar dahabiyi bikir işini

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Pardon. Cebi kardes

Gunes benim basima vurmus , ☺
    Bende bedelli rakami zannettim ....
    Kusura bakma

3. Spk denen kurum hırsızları koruma derneği sanırım, benimde hissem var bi mwrette ama niye durduk yere b den a ya çıkardı bunu, maşallah milleti iyi sittin 8 den 2 ye kadar verdin mali ellerine bizde sizi odullendirelim B den A ya alıyoruz dediler sanurum. Yoksa bazı hisseler biliyorum yatirimcisini hic üzmez düzenli ufakta olsa yükselir onlarida müşterileri sitmedin diye 50 den 100 den çıkardılar. Bu spk denen kurum anladimki milleti sittirmek için kurulmuş .

4.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    Spk denen kurum hırsızları koruma derneği sanırım, benimde hissem var bi mwrette ama niye durduk yere b den a ya çıkardı bunu, maşallah milleti iyi sittin 8 den 2 ye kadar verdin mali ellerine bizde sizi odullendirelim B den A ya alıyoruz dediler sanurum. Yoksa bazı hisseler biliyorum yatirimcisini hic üzmez düzenli ufakta olsa yükselir onlarida müşterileri sitmedin diye 50 den 100 den çıkardılar. Bu spk denen kurum anladimki milleti sittirmek için kurulmuş .
    Grupların belli kriterleri var, onları okumanı tavsiye ederim...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

5.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    Spk denen kurum hırsızları koruma derneği sanırım, benimde hissem var bi mwrette ama niye durduk yere b den a ya çıkardı bunu, maşallah milleti iyi sittin 8 den 2 ye kadar verdin mali ellerine bizde sizi odullendirelim B den A ya alıyoruz dediler sanurum. Yoksa bazı hisseler biliyorum yatirimcisini hic üzmez düzenli ufakta olsa yükselir onlarida müşterileri sitmedin diye 50 den 100 den çıkardılar. Bu spk denen kurum anladimki milleti sittirmek için kurulmuş .
    Trader dostum B den A ya çıkması sayısal değerlerle ilgili degilmi? Yani hisse 8 den 2 ye inmiş bunu A yapmiyalim deme gibi hakları varmı. ?

6.  Alıntı Originally Posted by cebi Yazıyı Oku
    Orası öyle benim demek istediğim dışarıdan yeni gelecek olan için 3-4 lü rakamlar daha cazip idi .bedelli yapacak hissenin bu hareketi yapması sadece saçma oldu. Tabi oblar dahabiyi bikir işini

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teşekkürler cebi

7.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Grupların belli kriterleri var, onları okumanı tavsiye ederim...
    1996 dan beri borsadayım evlat, bilmem anladinmi, sen yazdigimi anlasan zaten sasardim, bende mevcut spk borsa kriterlerinden şikayetçiyim okuduğunu anlasan, alamazlar imkansız demiyorum zaten.spk da bunun için var herhalde diyorum ,hırsıza yardım etmek için.

Diğer konu bu hissede sen neden sürekli pohpohluyosun hergun, 3 lerde de sen pohpohladin iki liraya geldi hala öyle, yoksa galibin oglumusun.

8.  Alıntı Originally Posted by Excas Yazıyı Oku
    Trader dostum B den A ya çıkması sayısal değerlerle ilgili degilmi? Yani hisse 8 den 2 ye inmiş bunu A yapmiyalim deme gibi hakları varmı. ?
    sen sorularini cebi ye sor, o ancak seni aydinlatir, ampul gibi maşallah,

Sayfa 488/682 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •