Sayfa 489/721 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589 ... SonSon
Arama sonucu : 5765 madde; 3,905 - 3,912 arası.

Konu: Madam Despina

1. #FONET, KO, Gün.

Bunu dün listeye almamak isabet olmuş. Her ne kadar %3.84 prim üretse de.
    En sol üstteki Günlük IM CS direncini bugün kırmış.
    Dün olsa onu da direnç diye yazacaktık.
    Bunun da IM, Ortalamalar vb göstergelerle direnç olmak bakımından işi bitmiş.
    Yine de 9.30' u destek olarak yazalım. (Günlük IM CS)
    10.67 ilk hedef ve direnç. Olursa, devamında:
    11.37-11.67...

https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2. #SİSE, KO, Gün.

Her şey güzel hoş...
    Bir de 5.3x in her yeri direnç olmasa...
    Yeni alım için üzerini beklemek yararlı olur sanırım.
    Üzerinde 5.49, 5.83 hedef olabilir 6.xx lerden önce...

3. XU100, KO, Gün.
    Bu da endeksin güncel görüntüsü...
    NU(Negatif Uyumsuzluk) ne kadar uzarsa, aşağı yönlü baskının boyu o kadar uzayacak...
    NU+ Yükselen Kama... Aklıma pek hayırlı şeyler gelmiyor ama...
    Bakalım. Bakalım...

Yarınki liste, Cuma listesi herhalde hocam yarın dükkan kapalı biliyorsunuz. O dediğiniz şarkıları ben de dinliyordum ama şimdi devir değişti e tabii Çelik de değişti, ben de yeni-eski her şeyi dinliyorum. Yeni olan illaki kötüdür diyemeyiz, değil mi?

Bugün yine kiramı aldım. 24'ünde ceza bitiyor. Silkeleme hareketi gelir herhalde biraz.

Ufak ufak tırtıkladım.

Elimde satmadığım sizin dünkü listenizde de olan bir tane tombalak kağıt kaldı. Bedelsiz ve temettü verecek diye tutuyorum ama kısa vade tutuyorum satacağım yükselir yükselmez. BIST'te bir 70-80bin hissiyatım olduğu için - sadece atıyorum tabii ki, ytd değil - esas UV tutacağım portföye bunu yarı fiyatına ekleme hayalim var. Benimki hayal tabii...
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Sok en çok para çıkan 3 senet yükselen kama artı nu ya rağmen gelmiyor geri hocam av merkez bankası haberine bak çöp ler teminat bu avrupayı yarın sürükler dow devam cuma gapli acar yukarı diye düşünüyorum 2 gün önce düşüş başlar diyordum umudum azalıyor

6.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    İmzanız şimdi daha amlamlı oldu.
    Şarkı tavsiyeleriniz böyleyse...

Yaş kemal bizim yahu, Justin falan...

Fatih Erkoç' un Jazz söylemeye başlamadan önce kamyon şöförlüğü yaptığı,
    ekonomik olsun diye Tarkan, Fatih Erkoç, Nazan Öncel, Grup Vitamin, ismini hatırlamadığım bir Türk Sanat Müziği sanatçısı kadının,
    toparlanıp hepsine birden klip çekildiği yılların dinleyicisiyiz biz

Aksiyon 1.12 den sonra başlıyor:

Hatta Ferda Anıl Yarkın diye sanatçı mı olur? Vardı işte bizim zamanımızda.
     Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Yarınki liste, Cuma listesi herhalde hocam yarın dükkan kapalı biliyorsunuz. O dediğiniz şarkıları ben de dinliyordum ama şimdi devir değişti e tabii Çelik de değişti, ben de yeni-eski her şeyi dinliyorum. Yeni olan illaki kötüdür diyemeyiz, değil mi?

Bugün yine kiramı aldım. 24'ünde ceza bitiyor. Silkeleme hareketi gelir herhalde biraz.

Ufak ufak tırtıkladım.

Elimde satmadığım sizin dünkü listenizde de olan bir tane tombalak kağıt kaldı. Bedelsiz ve temettü verecek diye tutuyorum ama kısa vade tutuyorum satacağım yükselir yükselmez. BIST'te bir 70-80bin hissiyatım olduğu için - sadece atıyorum tabii ki, ytd değil - esas UV tutacağım portföye bunu yarı fiyatına ekleme hayalim var. Benimki hayal tabii...

"Kötü"? Cık!
    "Kötü" bu mesajın neresinde dostum?
    "Bana uygun değil!" daha doğru çeviri gibi..

Yaşla gelen dönemsellik, içinde büyüdüğümüz koşulların beğenisi, algısı, anlayışı...
    Çağa, ülkeye, bölgeye, şehre, mental durumumuza, duygusal durumumuza başka milyonlarca çarpana göre değişiyor.
    Buna biz kısaca "beğeni" diyelim ama... Bir tür kod bu.

Başkasının koduna kötü demek haddime değil.
    Olsa olsa benim "donanımda çalışmaz" derim...
    İlgili mesajımda dediğim gibi

7.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku

Ufak ufak tırtıkladım.

Vallah merakla izliyorum.
    Tombalak hangisi? GUSGR mi? Dün bir tek TATGD' dan söz etmiştim yanılmıyorsam...

8.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Sok en çok para çıkan 3 senet yükselen kama artı nu ya rağmen gelmiyor geri hocam av merkez bankası haberine bak çöp ler teminat bu avrupayı yarın sürükler dow devam cuma gapli acar yukarı diye düşünüyorum 2 gün önce düşüş başlar diyordum umudum azalıyor

@Dandanakan hocam dikkat çekmişti bu mevzuuya. "NU iyi güzel' de, vadeye yayıldıkça haftalarca sürebiliyor" diye.
    "Kanal alt-üst bantları arasındaki hareketi takip etmek" yeterli diye düşünüyorum ben.
    Bu bilgi bize sadece olası düzeltmenin şiddeti hakkında bilgi verebilir... Zannımca.

Sayfa 489/721 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •