Sayfa 489/1000 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589989 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,905 - 3,912 arası.

Konu: Viop LX

1. Varmı Karadumandan başka 5500 pıst 100 bekleyen kayıtlara geçsin
    bozkurt burayada nıck ni koy istiyorsanyanlış hatırlamıyorsam arka sayfalarda 1.5-2 sene ayı piyasası bekliyordun.

2. Eksi kapatti benim kağıt[emoji2937]

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Ben geride yazdım...
    1-KKM'den çıkanlar/çıkacaklar için,
    2-Olursa... Gelecek yabancı için, USD bazında pahalıyız...
    Haaa! Bunu endeksi USD bazında basarak da yönetebilirsin, kurda TRY aleyhine köpük yaratarak da...
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

4. hazırcı olmayın ..1980 ler den bu yana aylık bazda ( uzun vade) göstergeler kaç yukarı trend göstermiştir ? yok mu bilen..

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Varmı Karadumandan başka 5500 pıst 100 bekleyen kayıtlara geçsin
    bozkurt burayada nıck ni koy istiyorsanyanlış hatırlamıyorsam arka sayfalarda 1.5-2 sene ayı piyasası bekliyordun.
    KARADUMAN abinin öngörüsü ona bişii diyemem, saygı duyarım. Olur mu tabi ki olabilir, borsada olmaz diye bişii yok.

Nickimi bugün kurtardım, gerisi beni ilgilendirmez

Ayrıca 3 sene içinde 54 cent beklentim devam ediyor ama o konuda nicki masaya koymam, tutarsız bir öngörü
    Ama
    Aralık vade sonuna kadar 8500 kırılmaz, için nicki koydum masaya
    Bakalım nolcuuk
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    KARADUMAN abinin öngörüsü ona bişii diyemem, saygı duyarım. Olur mu tabi ki olabilir, borsada olmaz diye bişii yok.

Nickimi bugün kurtardım, gerisi beni ilgilendirmez

Ayrıca 3 sene içinde 50 cent beklentim devam ediyor ama o konuda nicki masaya koymam, tutarsız bir öngörü
    Ama
    Aralık vade sonuna kadar 8500 kırılmaz, için nicki koydum masaya
    Bakalım nolcuuk
    bence aralık nıckin tehlikede ona dikkat et.

meseleyi kim bildi kim bilemedi..

teknik analiz varmı yokmu tartışmasının dışında.

boş bir egoya göre yürüyor.

endekste orta uzun vadeli öngörün gerçekleşebilir. hisse taşıyorsan sorun yok.

viopta orta vadeli öngörün yine gerçekleşebilir ama ikitane devre kestikten sonra gerçekleşir oku yersin bu kadar basit

o % 15 lik zararı çıkarman aylar alabiir. mesele çöp o bakımdan.

hissede değil değil % 15 endeks % 30 düşer .. bi ok olmayadabilir. hatta hissen o süreçte yükselebilirde.

konu viopsa boş tartışma özünde demek istediğim.

%10 viopta yiyip sonra öngörüm gerçekleşti diye geçmiş yazılanı alıntı yapıp bildim demek komik yani.

buradan kimseyi kast etmiyorum

tıvıtır hüstatları gibi hep bildim tartışması viopta işlemez. bu nedenle boş mesele.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Şamil Tayyar
    @samiltayyar27
    Devlet Bahçeli’nin Öcalan çıkışından Cumhurbaşkanımızın önceden haberi yoktu.

Bugün anlıyoruz ki kayyım atamasından da Devlet Beyin önceden haberi yok.

Cumhurbaşkanımız bir haftalık sessizlikten sonra Devlet Beye övgüler dizerek önerisini zarifçe rafa kaldırmış, arkasından kayyım atamaları gerçekleşmişti.

Bugünse Devlet Bey aynı zarafetle Cumhurbaşkanımızın adaylığına destek verip Öcalan önerisini tekrarlayarak kayyım politikasına set çekti.

Başka bir ifadeyle, fikri ayrılık güllelerini güllere sarıp sarmalayıp karşılıklı olarak birbirlerine atıyorlar.

Çok hayra alamet değil, bu tatlı atışma, sorun çözülemezse erken seçimi tetikleyebilir.

Bakın, son dönem Bahçeli’yle yakın çalışan ve Öcalan projesinin fikir babası olduğu konuşulan Mümtazer Türköne, Bahçeli’nin bugünkü konuşmasının hemen ardından kaleme aldığı yazısında ‘Devlet, hükümete karşı’ diye yazdı:

‘Erdoğan ile Bahçeli arasındaki pinpon maçını hükümetle devlet arasında nefes kesen bir karşılaşma olarak takip etmelisiniz.

Esenyurt ve kayyım gündemi ile Erdoğan’ın vurduğu topa, bugün Bahçeli, en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve tasarlanmış, yumuşak bir plase vuruşla şık bir karşılık verdi.’

Cumhurbaşkanımızın hata yaptığını anlatan Türköne, Bahçeli’yle uzlaşmaysa erken seçimin gündeme gelebileceğini iddia etti.

Bu yazıyı hafife almayın, Devlet Beyin ruh halini yansıttığını düşünüyorum.

Son olarak ekleyim;

Öcalan ve kayyım arasında savrulan politikaların cumhur ittifakı içinde fikri ayrılığa yol açtığı ortada.

İki liderin bir araya gelip ortak politikada mutabakat aramalarını elzem görüyorum.

Hem ülkenin hem ittifakın hayrına olur.

Naçizane…
    ÖS 6:57 · 5 Kas 2024
    ·
    707 B
    Görüntülenme

şimdilik buda gözünüzün önünde olsun ters salvomu bakıcaz.
    trump hikayesine es geçilmiş gözüküyor .
    ilk çıktığında yazmıştım
    ben BAHÇELİ'yi haklı bulmuş ve bunun TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nin yararına olacağını yazmıştım. (20-30 sene sonrasını düşünerek )

görüyorsunuz... yine ben haklı çıktım...

bir iş Türkiye'nin yararına ise....

onu engelleyen mutalaka bulunur.

kimdir engelleyen ?

o kadarını yazamam

Sayfa 489/1000 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz