Sayfa 489/703 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589 ... SonSon
Arama sonucu : 5620 madde; 3,905 - 3,912 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ismet Inonu nun asker kacagi olduguna inanan kitle geldi aklima siz boyle yazinca.
    [emoji23]

Şerefsizlikte sınır tanımazlar...

Ahalinin geri zekalılığı ise inanılmaz adam paşa, herkesin saygısı sonsuz ve asker kaçağı...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Yıllar önce.....Demokrat parti milletvekili....NAZMİ OĞUZ.....

Halk önünde devamlı ....İSMET İNÖNÜ ....asker kaçağı der....halk alkışlarmış....

Nazmi oğuz yıllarca sohbetlerinde.....

Ulan bu halkın....koyundan farkı yok....İSMET PAŞA için....asker kaçağı diyorum alkışlıyor....

Ülkesi için savaşan komutana ...asker kaçağı diyen politikacıyı alkışlayan halktan ne hayır gelir dermiş....

Bizim halkımız bu kadar cahil....bir o kadar şerefsz dermiş....gülermiş....!!!!!!!!!!

Cehalet böyle bir şey....

Uzun.....% 1000 enflasyon yaptı....

Aynı halk....bu adama dünya lideri diyor....!!!!!!!

Yetmedi....aklı gitmiş bunaktan kurtuluş bekliyor....ölü adamı .....panayırda gezdiriyor bu devlet....!!!!!!!!!

NOT....NAZMİ OĞUZ ....İZMİT DEMOKRAT PARTİ....ADNAN MENDERESİN MİLLETVEKİLİ İDİ.....!!!!!!!!!!!

O devirde kelle koltuktaydı, gitsinler İsmet Paşa ve diğer kahramanların 6 okkalarını yalasınlar...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Netanyahu ne zaman Trump ile birlikte iken neredeyse çenesi mutluluktan düşecek, her defasında Trump beyanat verirken, ben galiba öldüm cennetteyim diyor.
    sabah arabada a haber i açtım netenyahu reyiz i şikayet edecekti trump ben reyizi severim deyince hayal kırıklığına uğradı ekmek çıkmadı oradan mealinde konusuyor

sen aklıma mukayyet ol ya rabbi

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    sabah arabada a haber i açtım netenyahu reyiz i şikayet edecekti trump ben reyizi severim deyince hayal kırıklığına uğradı ekmek çıkmadı oradan mealinde konusuyor

sen aklıma mukayyet ol ya rabbi
    Cok riskli .
    Beyin uyusmasi yasayip kaza yapmayin Allah korusun.
    Kapatin hemen.

6. Günde 10 dakika lazım. Pskkolojik rahatlık için. Sarı gacı gidiyor
    Selam veriyor
    Herkes kna bakıyor merak ediyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,356
    Biz ne dersek,uzunda aynisini söylüyor,korkunun ecele faydası yok diyor,yahu az bizden kopya almayın yahu

Sayfa 489/703 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •