Sayfa 49/1006 İlkİlk ... 3947484950515999149549 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 385 - 392 arası.

Konu: Vob 24

1. Putin gelmiş.

Hafta sonu riski arttı.

Bakalım ne karar alacaklar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by denizen Yazıyı Oku
    Beyler bayanlar,
    Diger long 3.207
    Diger short 52.043

SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hocam dun bunlar 4 bin long 44 bin sort idi demekki bugun baya sort acilmis birazda long kapanmis yani bana gore buralardan assa gommeleri gerek yoksa sortlar giderek cogalir

3. Bugün TTNET Tivibu aradı süper pakete geçirelim 24 ay taahhüt verin 35 lira ödeyin dedi kabul ettim, 25 lira ödüyormuşum zaten.

Telekom var gücü ile kampanya yapıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by Ramcomen Yazıyı Oku
    Hocam dun bunlar 4 bin long 44 bin sort idi demekki bugun baya sort acilmis birazda long kapanmis yani bana gore buralardan assa gommeleri gerek yoksa sortlar giderek cogalir
    Ramcomen hersey mumkun tabi de ben farkli dusundum. Dun 6 ya 44 du yani gorunum long icin kotulesiyor gibiydi. Ama sanki yine duzeliyor gibi 3 e 52. Bilemiyorum tabi sadece yorum. Ayrica Merill longlara dokunmadan maca devam ediyor simdilik 86500 adetle. Teb ve Credit ise bu surecte kapattilar bir kisim ama ikisi toplam 100.000 adetle devam ediyor. Pastaya inanma pastasiz kalma demisler. Iyi akşamlar

SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Şortculardan borsayı düşürme vergisi alınacakmış kazançtan %10 birinin kulağına su kaçıralım. Zaten kazanamıyoz. Hep devletten alacaklı durumdayız
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Sayfa 49/1006 İlkİlk ... 3947484950515999149549 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •