Sayfa 49/579 İlkİlk ... 3947484950515999149549 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 385 - 392 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    2020 de küçük yatırımcıya devir edilen senetler artı değerler TL. En çok bim küçük yatırımcıya devir edilmiş. Eksi rakamlar yine onlarda TL küçük yatırımcıdan alınanlar.
    ...Nasıl bir hesaplama yapmış çözemedim ama veriler tamamen yanlış.

Tupraş özelinden ele alırsak 1 Ocak 2020 den bugüne yabancı kurum satışı 20 mil lota yakın TL olarakta ort 100 tl den çıkılmış olsa 200 mil TL yapar oysa listede 33 mil

Küçük yatırımcıya devirden kastı ilk 5 alış-satış dışı "DİĞER" ise o da yanlış. Ordada 6 mil lot 100 tl ort 60 mil yapar.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Kurula basvuruldu mu?
    KAP açıklaması:https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/844256
    Bankamız Yönetim Kurulu'nun almış olduğu VII-128.1 sayılı Pay Tebliği'nin 13 üncü maddesinde belirtilen "tahsisli satış" yöntemi ile sermayenin nakden artırılmasına ilişkin karar çerçevesinde, düzenlenecek ihraç belgesinin onaylanması amacıyla 11.05.2020 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na gerekli başvuru yapılmış olup konuya ilişkin gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3.  Alıntı Originally Posted by Anatolien Yazıyı Oku

Tupraş özelinden ele alırsak 1 Ocak 2020 den bugüne yabancı kurum satışı 20 mil lota yakın TL olarakta ort 100 tl den çıkılmış olsa 200 mil TL yapar oysa listede 33 mil

Küçük yatırımcıya devirden kastı ilk 5 alış-satış dışı "DİĞER" ise o da yanlış. Ordada 6 mil lot 100 tl ort 60 mil yapar.

Valla ne yalan söyleyeyim Tüpraş az bir şey alayım diyordum ilk tablo ve sizin tabloyu gördüm sistemden kaldırdım. 😊 çalışma bir alıntı eksiği fazlası kişinin kendi yazılım programına bağlı. Hesaplamayı nasıl yapmış onu bilmem. Sorgulamanız çok güzel. Bir de aynı tabloyu halk ve işc için eklerseniz daha çok minnettar oluruz.

Alıntı Originally Posted by Anatolien Yazıyı Oku

Hakim kurumlara bakmak lazim. Tup'te 90 milyon lotun 20 milyon lotunu cikmislar. Bu %22'lik buyuk bir yuzde.

BIM'de ise 300 milyon lottan 10 milyon lot cikmislar. %3'luk bu yuzdenin hicbir onemi yok simdilik.

Alıntı Originally Posted by Bist 100 Yazıyı Oku
    KAP açıklaması:https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/844256
    Bankamız Yönetim Kurulu'nun almış olduğu VII-128.1 sayılı Pay Tebliği'nin 13 üncü maddesinde belirtilen "tahsisli satış" yöntemi ile sermayenin nakden artırılmasına ilişkin karar çerçevesinde, düzenlenecek ihraç belgesinin onaylanması amacıyla 11.05.2020 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na gerekli başvuru yapılmış olup konuya ilişkin gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.
    Sagolasin da... Niye kafamizi karistiyorsunuz ya kurula basvurulmasi osu busu madem kesinlesmis.

5.20 aort.

Tahsisli araligi 4.16 - 6.25

Omaha Ibishi soktu bizi en kotuler listesine 100 milyon liralik satarak. Seni gidi ibish, 50 sene sonra gelip yalvaracaksin o lotlar icin, vermeyecegim.

7. Halkbank güzel çıkmış resmen citi ve küçük yatırımcı satışı görünüyor. İşc de sanırım kendisi topluyor.

Sayfa 49/579 İlkİlk ... 3947484950515999149549 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •