Sayfa 49/1012 İlkİlk ... 3947484950515999149549 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 385 - 392 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    onları yazdım... harekete başladıkları zaman, hep beraber 3x yaparlar

emme BİST çok yüksekte.. bu sefer yapamazlar... patlarlar
    Yav ne yükseği daha 10 binlerde karpus kesecektik😁

.............................
    okula gittim geldim değişen bir şey yok.
    ........................................
     Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    En son 1 sene önce yazmıştım. Almanya’da başarılı bir tedavinin ardından hayata devam. Kıymetli dostlar, en önemli şey sağlık ardından diğer şeyler geliyor. Piyasada pozum yok. Alışkanlıktan göz ucuyla bakıyorum. Ben bıraktığımdan beri endeks uçmuş gitmiş. Bu yavru bir yerden düzeltme yer ama nereden yer bilmiyorum. Kâğıt bazlı yükselenler elbette olur. Ama bu endeks bence buralardan bir aşağı doğru gelir, sonra 14-15 bine doğru soluksuz gider.
    Ben 9 bin civarı tahmin ediyorum. Hastalık esnasında tüm geçmiş olsun dileyenlere tekrar teşekkür ederim. Şu düzeltme olsun giriş yapıp uzun süreli long oynamayı düşünüyorum. Şimdilik izlemeye devam.

Geçmiş olsun.
    Son düzenleme : pisyedili01; 03-10-2023 saat: 15:14.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,161
    manif geçmiş olsun, sağlığına kavuştuğuna sevindim.
    Bear_Bull
    @BearBull26

4. u-100 5dk log olasi alçalan kanal ve olası obo.. kısmet.. xbank guzel akıyor..ytd..

Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

5. Manif geçmiş olsun yanlış hatırlamıyorsam beyinle alakalı idi , Allah şifa versin.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    En son 1 sene önce yazmıştım. Almanya’da başarılı bir tedavinin ardından hayata devam. Kıymetli dostlar, en önemli şey sağlık ardından diğer şeyler geliyor. Piyasada pozum yok. Alışkanlıktan göz ucuyla bakıyorum. Ben bıraktığımdan beri endeks uçmuş gitmiş. Bu yavru bir yerden düzeltme yer ama nereden yer bilmiyorum. Kâğıt bazlı yükselenler elbette olur. Ama bu endeks bence buralardan bir aşağı doğru gelir, sonra 14-15 bine doğru soluksuz gider.
    Ben 9 bin civarı tahmin ediyorum. Hastalık esnasında tüm geçmiş olsun dileyenlere tekrar teşekkür ederim. Şu düzeltme olsun giriş yapıp uzun süreli long oynamayı düşünüyorum. Şimdilik izlemeye devam.
    Rabbim hayırlı şifalar versin abı

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    3.12 dolar bölgesi kritik kar realizasyonu gelebilir momentum sağlanamazsa gün içi.
    bu bölge geçilirse formasyon yukarı kırar.Kar realizasyonu halinde 3.06 bölgesi destek kısa vade.
    3.08 gösterildi ABD açılışını bekliyor bu ara hacim için indir bindir onların en sevdiği oyun.
    badem bofası tahtalarda satış yaptı geri alım yapar mı gölü yemlemek için ona bakıcaz.
    3.06 altı kapanışlarda formasyonu koyarız yeniden
    şimdilik dışarısı ve yeni hikaye olmadığından git geller mevcut benim gördüğüm.
    haber=momentum oyun bu + katar Qnb yabancı alımları vs hikayesi yani işin özü bizim görmemiz gerekeni gösteriyorlar
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8. Al ver ekonomiye can ver hacim yap mstriks veriyi beleş al hedefi ile ikinci günde bitti. Bu hafta böyle giderse haftaya ağırlığımi koyarım bakarım gara oğlanlar abilerini görünce ne etcek

Sayfa 49/1012 İlkİlk ... 3947484950515999149549 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •