Sayfa 490/1001 İlkİlk ... 390440480488489490491492500540590990 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,913 - 3,920 arası.

Konu: Viop XXXIX

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    şimdi gercekcı olmak lazım.hukumet 2 senedır bu enerjı fıyatlarını sureklı subvanse ettı ..edemeyecek duruma geldıgınde mecburen yapmak zorunda kaldı ve su saatten sonra hıcbırsey yapamaz gecen de dedım...benzın 20 olmalı normalde artık ok yaydan cıktı...hıcbırsey yapılamaz..doları baskıladılar fıyatlarıda 3 senedır baskılıyorlardı...ama enflasyon enınde sonunda cıkacaktı .dolardakı senaryo gıbı Allah sonumuzu hayır etsın.markette ıyı yerlestırıyorlar fıyata gecen salı pazardan 38den aldıgım yumurtaya 42 od3dım bakalım bu hafta zam gelecek mi...dolar cıkmadı eee bu zamlar nerden cıktı....bu enflasyon zamları..1market bır kahvaltıcı 450 lık yaptı benı ...markettekı kasıyer kız da aglıyordu resmen ısyan edıyordu yazık...yakında ekmekte 4tl olur gıbı
    Kelebek etkisinden.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2. kasap 2bın gecen ay gelen faturaya 7 bın odemıs bu adam ya kapatacak ...ya da zam yapacak...baska care yok.sarmala gırdı..
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Ta 2002 de gidebiliriz.

Yada politikacıların beceriksizlikleride diyebiliriz.

Her şeyi sat

Dolarla borçlan ve iş yap

İsraf ve talan düzeni kur

Süriyeli yada başkalarına para harca(sudan,osa evleri gibi)

Üretim ve planlamayı yapma.

hepsi bir sebep ve sonuç

Demokrasiyi ve Anayasayı askıya almalarda aynı.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

hep ali cengiz. hep şark kurnazlığı. 1 tane reel ekonomik politika yok.

bakalım %7 kdv indirimini hangi kaleme sokacaklar? benim favorim tekel. sonuçta hazinenin gelir kaybı var.

gelir kaybı olunca yandaşlar nasıl son model arabalara binip, instagramda dua pozu verip, sonra pudra çekecek?

yediğinin suyunun suyunu yal yapıp trollere verecek?
    audentes Fortuna iuvat

https://www.youtube.com/watch?v=8_qc7e-tnZU

10 yıl önceki bir yılbaşı programı. hani diyorlar ya nereden nereye geldi türkiye.

işte böyle keyifliydik. şimdi bilemiyorum.

en azından umudumuz vardı. şundan mana çıkaracak binlerce mal henüz türememişti.

4. dk sonrası çok güzel
    audentes Fortuna iuvat

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben bugün pazardan L yumurtayı 50 ye qldım markette 53 dü.
    M bedene düşecez o zaman

7. Adı ustunde temel gıda temel gıda da tuketim duşmez imkansız ozellıkle alım gucunun duştugu ve enflasyonist beklentilerin oldugu donemde temel gıdaya olan talep daha da artar
     Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Satışlar düşmediği sürece durmak yok zam yapmaya devam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

200 liralara aldığımız protein tozları 700-800-900 olmuş..vücut da mı geliştirmeyelim beyazparti.. erken seçim olsun hemen gitsinler..bunlarla 1.5 yıl bile çok uzun..2023 hazirana kadar tüm fakirler ölür zaten..onlardan daha çok oy alıyorlardı ee geriye kim oy verecek..?dolara endeksli çete dışında oy alamazlar..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 490/1001 İlkİlk ... 390440480488489490491492500540590990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •