kasap 2bın gecen ay gelen faturaya 7 bın odemıs bu adam ya kapatacak ...ya da zam yapacak...baska care yok.sarmala gırdı..
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Ta 2002 de gidebiliriz.
Yada politikacıların beceriksizlikleride diyebiliriz.
Her şeyi sat
Dolarla borçlan ve iş yap
İsraf ve talan düzeni kur
Süriyeli yada başkalarına para harca(sudan,osa evleri gibi)
Üretim ve planlamayı yapma.
hepsi bir sebep ve sonuç
Demokrasiyi ve Anayasayı askıya almalarda aynı.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
hep ali cengiz. hep şark kurnazlığı. 1 tane reel ekonomik politika yok.
bakalım %7 kdv indirimini hangi kaleme sokacaklar? benim favorim tekel. sonuçta hazinenin gelir kaybı var.
gelir kaybı olunca yandaşlar nasıl son model arabalara binip, instagramda dua pozu verip, sonra pudra çekecek?
yediğinin suyunun suyunu yal yapıp trollere verecek?
audentes Fortuna iuvat
https://www.youtube.com/watch?v=8_qc7e-tnZU
10 yıl önceki bir yılbaşı programı. hani diyorlar ya nereden nereye geldi türkiye.
işte böyle keyifliydik. şimdi bilemiyorum.
en azından umudumuz vardı. şundan mana çıkaracak binlerce mal henüz türememişti.
4. dk sonrası çok güzel![]()
audentes Fortuna iuvat
Adı ustunde temel gıda temel gıda da tuketim duşmez imkansız ozellıkle alım gucunun duştugu ve enflasyonist beklentilerin oldugu donemde temel gıdaya olan talep daha da artar PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
200 liralara aldığımız protein tozları 700-800-900 olmuş..vücut da mı geliştirmeyelim beyazparti..erken seçim olsun hemen gitsinler..bunlarla 1.5 yıl bile çok uzun..2023 hazirana kadar tüm fakirler ölür zaten..onlardan daha çok oy alıyorlardı ee geriye kim oy verecek..?dolara endeksli çete dışında oy alamazlar..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Yer İmleri