Biz 3 senedir burada ne diye yaziyoruzoyle geldim aldim hop para kazandim yok burada . Bakin yazin bi tarafa istenen miktari topladiktan sonra birileri kimseye imkan vermeden artacak tavan tavan , kimseye koklatmadan. Boyle sirketlerde kimseye Kolay Kolay yedirmezler, bi alacak haberi gelir 3-4 tavan yanina yaklasamazsin Ama o zamana kadar surun surun dur . Ne zaman alinir o alacaklar ya da alinir mi onu da Allah bilir . Zaten alinmayacaksa bitmisiz biz bu sirketten bi cacik olmaz
![]()
U30 da olması sorgulanmalı o zaman....
Burada bana sallayan cizgi cekiciler vardi online mi ?? Noldu sizin cizgiler tobolar obolar vs . Dedik size burada bu sirkette Tek gercek var o da haysiyetsiz patron ve yk diye
Büyük kazançlar büyük çabalar sarfedilerek elde edilir. Acı,gözyaşı,kan,sinir kırizleri vb. Dayanabilirseniz emin olun çok ciddi kazanç elde edebilirsiniz. Sabır sabır sabır. Tecrübe ile sabit 5 yıllık acı,kan gözyaşı ,sinir krizleri,küfürler vs sonrası izmdc hissesinde yaklaşık 18 kat kazanç sağlandı. ( temmuz 2019 hareket başlangıç tarihidir.) moral olsun diye yazdım asla ytd.
Yer İmleri