Sayfa 491/523 İlkİlk ... 391441481489490491492493501 ... SonSon
Arama sonucu : 4184 madde; 3,921 - 3,928 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abi kamuoyunu yanlış bilgilendirmeyelim lütfen.
    O eskidendi,baktım uyuz eşek hiç gitmiyii gün yüzü göremedik, ee bizimde yaş baş ilerledi bi gamyon petkmi bizim mahduma virmanladım. Mertabim gibi sende ısıtıp ısıtıp temcit pilavı gibi önüme koyup duruyunuz, tamam bi eşeklik ettik ama ne biliyim uyuz eşek olduunu
    Neyise
    Konuyu fazla uzatmadan
    Şuan bende bi gamyon kchol var
    Kamuoyunu doğru bilgilendirelim
    bozkurt dün kendi burada petkmden bahsettin bizde yazdık o kadar karaduman tay arıyormuş öyle yazdı petkm tay sayılır 15 senedir aynı yerde
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. 3-5 gün önce raliiiiiiiiiiiii başladı türküleri söylüyordu millet
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bozkurt dün kendi burada petkmden bahsettin bizde yazdık o kadar karaduman tay arıyormuş öyle yazdı petkm tay sayılır 15 senedir aynı yerde
    Karaduman dayuyu ikna edersek uçurur taktayi diyorsun yani
    Hamdım Piştim Yandım

Durum bundan ibarettir.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    3-5 gün önce raliiiiiiiiiiiii başladı türküleri söylüyordu millet
    Olu kedi ziplamasi

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Olu kedi ziplamasi
    Temmuzda güccük bi ralli olucak olmasınada, dereye su gelene kadar kurbağanın gözü pörtlemese iyi
    Hamdım Piştim Yandım

7. İsrail ordusu, İran'a başlatılan saldırıların ardından getirdiği kısıtlamaların gevşetildiğini duyurdu

- İsrail ordusu, 13 Haziran'da İran'a başlattığı geniş çaplı saldırıların ardından getirdiği olağanüstü hal kısıtlamalarının bu akşamdan geçerli olmak üzere gevşetilmesi kararı aldığını duyurdu.

İsrail İç Cephe Komutanlığı, yapılan durum değerlendirmesinin ardından bugün yerel saatle 18.00'den itibaren geçerli olacak şekilde kısıtlamaların esnetildiğini bildirdi.

İran'a yönelik saldırılar ve gelen misillemeler nedeniyle getirilen kısıtlamalar, İsrail'in doğu sınırındaki bölgeler ve Gazze Şeridi yakınındaki yerleşimler haricinde tüm bölgelerde gevşetilecek.

Bu kapsamda sığınaklara yakın olmaları halinde iş yerleri faaliyetlerine devam edebilecek ve 30 kişiye kadar yapılacak toplu faaliyetlere izin verilecek.

İç cephe komutanlığı yönergelerinde kısıtlamaların gevşetilmesine ilişkin yapılan değişiklik, 20 Haziran yerel saatle 20.00'ye kadar geçerli olacak.

İsrail ordusu, İran'a yönelik saldırılar ve gelen misillemeler nedeniyle 13 Haziran'ın ilk saatlerinde olağanüstü hal kısıtlamaları getirildiğini açıklamıştı.

â - â İsrail'in İran'a şiddetli saldırılarıyla başlayan çatışma

İsrail, 13 Haziran'da İran'ın çeşitli kentlerindeki nükleer tesisler başta olmak üzere ordunun üst komuta kademesini de hedef alan geniş çaplı saldırılar düzenledi.

İran'da Genelkurmay Başkanı, Devrim Muhafızları Genel Komutanı ve bazı üst düzey komutanlar ile 9 nükleer bilim insanı saldırılarda hayatını kaybederken, toplam sivil can kaybı da 224 olarak açıklandı.

İran ordusunun İsrail'e balistik füzelerle yaptığı misillemede ise 24 kişinin öldüğü, 500'den fazla kişinin yaralandığı aktarıldı.

Türkiye başta olmak üzere çok sayıda ülke İsrail'i kınadı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Temmuzda güccük bi ralli olucak olmasınada, dereye su gelene kadar kurbağanın gözü pörtlemese iyi
    yarın acık fayız indirir bence biraz teptirmesi lazım.

Sayfa 491/523 İlkİlk ... 391441481489490491492493501 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •