Hus benim zararım yok hissede onu söyleyeyim. Şükür güzel de kar ettim özellikle ihevadan ve başka hisselerden. İhlas Holdingden de azımsanmayacak bir kar ettim ama beklediğim zaman ve giden günler için bu kazandığım miktarı beğenmedim diyeyim. Ben dolandırılmadım söyleyeyim inadına bekledim bu hissede zaten aracı kurum kayıtlarında ne kadar zamandır beklediğim görülürArtı olarak yukarıda ki amca yerine koyma benden iyi enişte olur amca olmaz
Sabırlıyımdır, pes etmem. Kimseye tavsiyede bulunmam, bulunmadım bulunmayacağım burada. Onun için kimseye enişte dememe gerek yok. Ama sen enişte seviyorsan bana enişte diyebilirsin çekinme
Elimdeki tüm parayı Rakse hissesinde sıfırladıktan sonra çalıştığım kazandığımı borsaya yatırdım bir çok hisse de kar ettim ve sonra bu grup hisselerine girdim. İlk günden beri çizgim bellidir.
Platodatayı bilenler bilir o zamanlarda da Başkent olarak vardım burada da aynı kullanıcı adıyla yer alıyorum. Eskiden bu yana bende değişen yok. Olmayacakta.. Yaptığın yorumda ki amca rolü bana uymaz ben enişte olmayı tercih ettim![]()
Yatırım tavsiyesi değildir bol kazançlar.
Yer İmleri