Kasımdan ayından beri tuttuğum 360-370 kontrat longun hepsi 3 kademede 13580-13590 aralığından satılmıştır. VIOP'ta komple flatim. Biraz kafa dinleyeyim.
Spot senetler devam.
Kasımdan ayından beri tuttuğum 360-370 kontrat longun hepsi 3 kademede 13580-13590 aralığından satılmıştır. VIOP'ta komple flatim. Biraz kafa dinleyeyim.
Spot senetler devam.
Koca topikte aylardır ekstre atan 1 kişi bile olmuyo ama rakamlar havada uçuşuyo hergün herkes kazanıyo mübarek , adminlerden artık bu topiğin ismini Viop yerine "Şizofrenlerin Günlüğü" olarak değiştirilmesini talep ve rica ediyorum...
Bu daha ziyade Suriyenin Kuzeyine yapılacak olası harekatla ilgili olabilir,...
Buradan bir kriz olarak okursak yanılırız,..
Suıriye işinde son olarak 31 Aralıkta verilen süre dolmuş ve Lazkiye de eş zamnlı Alevi ayaklanması başlamıştı,...
Suriye Hükümeti Şara ile SDG nin Mazlum Abdi si arasında ise bir türlü anlaşma sağlanamıyor,..
TR nin ise tanıdığı süre 31 Aralıkta doldu bitti, bunun üstünden de yenmeye başladı,....
Eğer Tr nin Suriyedeki istekleri karşılanmaz ise Tr içeride Komisyon ve ANyasa işini anlatamaz,...
yani hem içeriyi ''pelte'' et hemde dışarıda karavana yap,...
Eset karşına gelir dikilir beni Suriyeden niye kovdunuz buna vesile oldunuz der adama
işte ABD tarafı bunu olası harekatı önlemeye yönelik içeriyi bir sıkıştırma yoluna gidebilir,...
burada da ABD tarafı ölçüyü kaçırırsa çok istediği Komisyon ve bunun üzerinden Anayasa işi duvara toslar,
sonuç bu kuşu öldürmeyecek kadar avuçta sıkmayı denyebilirler,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 29 kişi okumaktadır. (14 üye ve 15 ziyaretçi)
mert45, *Bozkurt+, 2ileri1geri, AmigoOrhan, Denizdenizli61, indregandi, katırcı_bedri+, NKN, Paragöz35+, pisyedili01+, secbul+, sindoma53, suheyl, Zülfü Aşkın
Vuayttt ekip tamammmmmm
13578
Hayat hoş gerisi boş
https://www.hisse.net/topluluk/showt...54#post7139754
Tam anlayamadım yazıları ..yıllarca faiz de olan mısın yoksamm![]()
Hayat hoş gerisi boş
Yer İmleri