Sayfa 495/761 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 3,953 - 3,960 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1. hissenin buralarda dip çalışmasına gitmesi lazım....... teb sabahtan beri 3600 lotu yukarı yazıyor satamadı.. iyileştire iyileştire 1452 adeti kaldı 10.65
    a1 capital, meksa, tacirler, hisse traderları aldıklarını 3 5 kademe yukarı satış yazarak baskılıyorlar..

2. alıcılar
    iş 5299
    alb 2300
    satıcılar
    garan 5200
    teb 2100

3. Biz kaldırdıkça birileri indiriyor. İnatla baskı yapıyorlar.. Sonuç: Yine en çok düşenlerdeyiz. İniyoruz, iniyoruz, iniyoruz..

Bu baskının altında bir şeyler mi var acaba? Yoksa tahta patrondan habersiz de traderlerin insafına mı kaldık sadece

Yatırımcı ilişkilerini arayan oldu mu?

4. Albrka yeni yatirimcimiz mi yoklardi sanki daha once 2.300 baslangic mi acaba

27 martta teşvik varmış. Derime nasip düşer mi acem usta?

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

6. NOT 1 - ŞİRKET’ İN ORGANİZASYONU VE FAALİYET KONUSU
    Derimod Konfeksiyon Ayakkabı Deri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (“Derimod Konfeksiyon†veya “Şirketâ€)’nin
    ana faaliyet konusu üçüncü kişilerden hizmet alarak giysi imalatı, yurtiçi piyasadan giysi alımı, yurtiçi ve
    yurtdışı piyasalardan ayakkabı ve çanta alımı yapmaktır. Şirket üçüncü kişilere imal ettirdiği ve hazır aldığı
    emtianın büyük bölümünü Şirket’in ana hissedarı olan Zaim Ailesi tarafından kontrol edilen ve ilişkili
    tarafı olan Derimod Deri Konfeksiyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye (“Derimod Pazarlamaâ€) ve
    Deri-Mod Ltd.’ye (“Derimod Rusyaâ€) toptan satmaktadır. Derimod Pazarlama’nın 31 Aralık 2017 tarihi
    itibarıyla yurtiçinde 113 adet (31 Aralık 2016: 113) kiraladığı mağazası mevcuttur. Derimod Rusya’nın
    31 Aralık 2017 itibarıyla Rusya’da toplam 7 adet (31 Aralık 2016: 7) kiraladığı mağazası mevcuttur. Şirket
    1 Ocak - 31 Aralık 2017 hesap dönemine ait satışlarının %92’sini (1 Ocak - 31 Aralık 2016: %91),
    Derimod Pazarlama ve Derimod Rusya’ya yapmıştır.

2017 de önceki yıla göre yeni mağaza açmamış,,,

https://www.kap.org.tr/Bildirim/664781

7. En çok yükselenlerde olması dileğimle.. Günaydın

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

8. beni tanıyanların bildigi gibi cok uzun zamandır bu lanet hissedeyim genelde hep izmirden olan şirketlerin hisselerini alırdım genede alırım nedenmi cünkü en ufak olumsuzlukta hemen şirketi arar vede şirkete giderdim hesap sorardım gerekirse fabrikayı gezerdim misal ege profil vede ege plast 15 sene önce şirketleri gezmiştim. cünkü eger bende o şirketlerin hissesi varsa ben o şirkete ortagımdır senelerden beri diyorum hicmi istanbulda oturan yatırımcı yok gidin hesap sorun bire bir konuşun ne dönüyor ögrenin kafanızda ne kadar soru varsa sorun bu kadarmı zor korkmayın sizi odunla karşılayamazlar bir delikanlı cıkıpta bir sefer olsun genel kurula gitttimi ne kadar kereksiz luzumsuz varsa hep bu hissede istanbulda oturupta bu adamların yanına gidip hesap sormayan varsa hic aglamasın gereksiz adamlar ytd.

Sayfa 495/761 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •