Sayfa 495/1002 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595995 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,953 - 3,960 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,551
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Ama sanki açıklama ona benziyor.
    Bence asıl soru ?Vadeliden para çekseniz bile vadesi bozulmayan hesap türleri var. O NE OLACAK?
    Hesaptan para çekilmesi durumunda vadesiz e dönüşecektir diyor. Bu cümleye göre yorumladım.

Köprünün altında daha çok su akar. Başka yönlere evrilebilir tabiki.
    Gorucez...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by 2ileri1geri Yazıyı Oku
    Hesaptan para çekilmesi durumunda vadesiz e dönüşecektir diyor. Bu cümleye göre yorumladım.

Köprünün altında daha çok su akar. Başka yönlere evrilebilir tabiki.
    Gorucez...
    Ben bunların planlı bir iş yaptığını sanmıyorum. Üç beş kişi toplanıp, akıllarına bir şey geliyor. Bir kişi beğeniyor ise hadi uygulayalım diyor. Nasrettin hocanın göle maya çalması gibi.
    https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0...tisat_Kongresi
    Yok böyle bir şey. Haberleri bile yoktur.

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    BU YENİ ÜRÜN HAKKINDA...

diyelimki çıkmanız gerekti vade dolmadan.. faiz alamayacaksınız..tamam ama..

eğer dolar hesabı kapatma sırasında hesap açıldığı sıradakinden düşükse ANA PARADAN KAYBEDİLECEK..

DOĞRUMU BU ?
    Doğru bu.

Rakamsal Örneğini dolarda yükseliş kaçınılmaz başlığında verdim.
    Dilerseniz bakabilirsiniz.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Her türlü mobil elektronik haberleşme ve internet gibi hizmetlerden alınan Özel İletişim Vergisi, bugün yayımlanan Resmî Gazete ile birlikte %36,2 oranında artırıldı. Bununla birlikte Çevre Temizlik Vergisi, Damga Vergisi, harçlar ve Vergi Usul Kanunu (VUK) da aynı oranda artırıldı.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Odeme gunu MB kuru diye not dusebilirsiniz

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Dün firma bir iş istiyor.
    Teklif veriyorsun, dolar 17 küsür.
    Bu gün fiyatta bir şey yapabilirmiyiz diye soruluyor.
    Dolar bakıyorsun 13 küsürde.
    % 10 iskonto yapıyorsun. Ödemesi 3 ay vade. Gel iş yap Ülke de. Tarımı bitirdikleri gibi Kobi de bitecek.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Adamlar son derece basit bir sekilde konuyu anlatiyor
    ama dostlar su basit konuyu nasil dolambacli hale getiriyor cozmek mumkun degil

Size avanta sunuluyor diyorlar ki alin size hazine tl bazli olarak 14faiz
    ama siz bunu aldiginiz icin usd kur artisi olursa sizi ona ezdirmicez vercez eger kur kazancli olursa..

Siz sadece bunu dusunun, usd a bolup carpmayin lutfen tl paranizi
    saygilarimla

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    BU YENİ ÜRÜN HAKKINDA...
    diyelimki çıkmanız gerekti vade dolmadan.. faiz alamayacaksınız..tamam ama..
    eğer dolar hesabı kapatma sırasında hesap açıldığı sıradakinden düşükse ANA PARADAN KAYBEDİLECEK..
    DOĞRUMU BU ?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Nebati:Hem bir model öne sürüyoruz hem sayın Cumhurbaşkanımız adeta bir manifesto yayınladı. Birçok şey değişti. Bu değişim bir normalleşme. Şimdi normale döndük. Artık kişiler, kurumlar, kamu yönetimi, siyasetimiz herşeyin normal seyrettiği bir sürece giriyoruz

Nebati: Tabii ki kırılganlıklarımız var. Bunların üstüne çalışıyoruz. Orta gelir tuzağından çıkmak istiyoruz

Nebati: Cari açığımız büyüme ile bareber yükseliyordu. 2013'lerden itibaren ortaya koyduğumuz bir şey var. Bu ekonomik model Türkiye'nin şartlarına uygun hale gelirse özgür ve özgün olacak

Nebati: Dolayısıyla orta gelir tuzağından çıkmak için çalışmalar yapıldı. Şimdiki anlayışımız optimal noktayı yakalamakla dışarıya vereceğimiz gücüyü, dışarıdan alacağınız imkanlarla değerlendirmek gerekir ki, bu kırılganlıklar üzerine gidebilelim

Nebati: Küresel ekonomiden aldığımız pay yükseldi. İhracattan aldığımız pay da yükseldi. Tarihinde ilk defa 1,1'e geldi. Bir büyüme yok, sıçrama var

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Nebati: Türkiye'de büyük canlanma var. Ticaret güçlü, ihracatımız kuvvetli. Büyümemizin temel sebeplerinden bir tanesi içeride büyüme ve talebin artması ile dışarıda talebin artmasından kaynaklanıyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 495/1002 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •