Artan

43,78 10 11:12
237,70 10 11:13
277,75 10 11:13
39,64 9.99 11:13
8.585,00 9.99 11:13
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 11:13
58,85 -9.95 11:13
7,81 -9.92 11:13
1,74 -9.84 09:55
87,55 -6.36 11:13
Azalan Hisseler

İşlem

2.305.575.258,70 11:13
1.617.384.720,22 11:13
1.497.925.786,22 11:13
1.401.566.739,00 11:13
1.317.589.017,12 11:13
Tüm Hisseler
Sayfa 495/924 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 3,953 - 3,960 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    FORUM YÖNETİCİLERİNDEN BİRİSİNİ TANIYAN VARSA İLETİŞİME GEÇSİN LÜTFEN ÇOK ACİL , ÇOK ACİL MÜDAHALE ETSİN... !!!!!

https://www.hisse.net/topluluk/showt...31#post6708431
    Bu ve benzeri çok sayıda gönderi, başlık vb. mevcut.
    Site almış başını gidiyor. Sıkıntı yok. Basar reklamı geçeriz.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    Bu ve benzeri çok sayıda gönderi, başlık vb. mevcut.
    Site almış başını gidiyor. Sıkıntı yok. Basar reklamı geçeriz.
    olmaz öyle şey. ! ayrıca sakın ola ki tıklama !
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    olmaz öyle şey. ! ayrıca sakın ola ki tıklama !
    Ben zaten tıklamam. Yanlışlıkla tıklasam aldığım güvenlik önlemleri izin vermez.
    Başta eskiler olmak üzere, olan olur...
    Demem o ki bu ilk değil, son da değil. Site almış başını gidiyor.
    Neden?

"Büyük bir işletmeden bilgi

Kulak misafiri oldum

Garson işe yeni başlamış daha 1. Günün ortası saat 12:00’de burası çok yoğun ben dayanamicam bırakıyorum deyip gitmiş.

Mutfak personeli yardımcısı saat 12:30’da yeni işe geliyor, defalarca aynı şey tekrarlanmış

Şef sabah 07:00’de işe geliyor, yardımcı 12:30.

Yani bu fox tv’de yok halk işsiz, iş arıyorum bulamıyorum laflarını duydukça insan reis’çi olur.

Benim karnım aç olacak, cebimde para olmayacak işe deli gibi sarılırsın.
    "

4.  Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    Ben zaten tıklamam. Yanlışlıkla tıklasam aldığım güvenlik önlemleri izin vermez.
    Başta eskiler olmak üzere, olan olur...
    Demem o ki bu ilk değil, son da değil. Site almış başını gidiyor.
    Neden?

"Büyük bir işletmeden bilgi

Kulak misafiri oldum

Garson işe yeni başlamış daha 1. Günün ortası saat 12:00’de burası çok yoğun ben dayanamicam bırakıyorum deyip gitmiş.

Mutfak personeli yardımcısı saat 12:30’da yeni işe geliyor, defalarca aynı şey tekrarlanmış

Şef sabah 07:00’de işe geliyor, yardımcı 12:30.

Yani bu fox tv’de yok halk işsiz, iş arıyorum bulamıyorum laflarını duydukça insan reis’çi olur.

Benim karnım aç olacak, cebimde para olmayacak işe deli gibi sarılırsın.
    "
    seçimden sonra kredi kartları düzenlemesi gelirde kart kullanımı sınırlandırılırsa o zaman görüceğim işsizliği.şu an satışların % 90 ı kredi kartı ile.direkt özel sektör harcamaları kısılır ve kapanmalar başlar.

şu an insanlar nasıl olsa 1 ay sonra ödeyeceğim diye yine de saçma sapan hesap ödedikleri mekanları fulluyorlar.1 kg pirzola kasapta 700 tl.200 gr pirzola kebapçıda 750 tl.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Seçimden sonra Kredi kart sınırlaması ile ilgili çok fazla bir şey olmaz.
    En fazla kuyumculuk harcamaları yasaklanır ki bunun çözümünü yurdumun insanı çözer. Başka bir firmanın pos cihazını kullanarak misal.
    Taksitleri belli sektörlerde bir tık düşürürler.
    Kredi kart faizini bir tık yükseltebilirler.
    Mevcut kart limitlerini düşürme yönünde bir aksiyon almaları mümkün değil . Aynı limitler devam eder.
    Banklara yeni verilecek kartlar ile ilgili bir düzenleme gelebilir. Yani yeni verilecek kartlarda yüksek limitlerin verilmesinin önüne geçilebilir.
    Bir de mevcut kart limitlerinin yükseltilmesi durumda bankaların komisyon ödemesi yönünde cezai yaptırımlar gelebilir.
    Kenarda dursun. Düzenlemeler açıklanınca bakarız.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Seçimden sonra Kredi kart sınırlaması ile ilgili çok fazla bir şey olmaz.
    En fazla kuyumculuk harcamaları yasaklanır ki bunun çözümünü yurdumun insanı çözer. Başka bir firmanın pos cihazını kullanarak misal.
    Taksitleri belli sektörlerde bir tık düşürürler.
    Kredi kart faizini bir tık yükseltebilirler.
    Mevcut kart limitlerini düşürme yönünde bir aksiyon almaları mümkün değil . Aynı limitler devam eder.
    Banklara yeni verilecek kartlar ile ilgili bir düzenleme gelebilir. Yani yeni verilecek kartlarda yüksek limitlerin verilmesinin önüne geçilebilir.
    Bir de mevcut kart limitlerinin yükseltilmesi durumda bankaların komisyon ödemesi yönünde cezai yaptırımlar gelebilir.
    Kenarda dursun. Düzenlemeler açıklanınca bakarız.
    Bugün bir züccaciyeciye 3-4 parça birşey aldım taksit yapmak için mail orderkullanavağız dediler tamam dedim çektiler bu baktım çekilen firma marshall boya diye bir yer nealaka dedim. Biz oradan mal alıyoruz ödemeyi böyle yapıypruz dediler.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bugün bir züccaciyeciye 3-4 parça birşey aldım taksit yapmak için mail orderkullanavağız dediler tamam dedim çektiler bu baktım çekilen firma marshall boya diye bir yer nealaka dedim. Biz oradan mal alıyoruz ödemeyi böyle yapıypruz dediler.
    İnegölde 9 tane kapı yaptırdım peşin çalışıyoruz dediler, sonra patronlardan biriyle tanıştım ben size kartla taksit yapayım dedi, bir adres verdi kart geçmem için verilen adrese gittim, nalbur toptancısı çıktı.

Aynı şekilde mallarını (menteşe, kilit, kapı sapı v.s.) oradan alıyorlarmış.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. Abi limitsel kısıtlama falan olmaz. Bankala zaten dert küpü küçük vatandaş için. Günlük EFT limitini düşüren, ATM para cekmeyi 5000 TL ye indirgeyen, Bankamatik kartı ile belirli bir tutarı aşırmayan bir sürü kafalarına göre uygulama yapiyorlar. Bugün 200-300 bin TL bile poşetle, cantayla, yerine göre küçük bir bavulla taşınabiliyor. Bir seyahat, bir acil hastalık, otel ne bileyim, büyük bir ulusal veya uluslar arası ödemede çakılır millet. Geçen kuyumcuya gittim, bankadan geldigimi bildigi halde desteleri hassas terazi ile tarttı adam. Bence sektör kısıtlaması ve faiz artırımları gelir, limitlere dokunmazlar. Zaten bankalar limit konusunu her turlü aşar, bir sekilde.

...
    ...

Sayfa 495/924 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •