Sayfa 496/1000 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596996 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,961 - 3,968 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Çelikler,telekom,petkm kaldıranlar aynı ekip banka satan 3 kurum bunları alıyor
    bunu hacimli kontrollü yapıyorlar ,
    bugun pıst 100 de tarihi hacim gelir biz yine bara bakıcaz yön için.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Borsa coşkuluyken ,her yükseliş günü para kazanamayan .kazansada yeterli görmeyen çocuklar hep bir ağızdan bağırdı " bir tur daha ,bir tur daha"

çarpışan arabaya bindiklerinde bizim çocuklar neyi yaşıyorsa bizde şu an onu yaşıyoruz .

y.t.d.

3. Sistem alisa dondu bisiler var ama bizi ayarlari bozuyor.

eldeki shortların zararına verdim.
    biraz mola. demirler de oyuna giriyor, bunların niyeti iyi değil.

5. Katılımcıların dağınık ve dengeli olduğu bir piyasa olsa hızlı düşünen genelde kazanıyor, hatta genelde insanlar benim de aklıma geldi geç kaldık lafını çok ediyor.

Asimetrik piyasada ise tam tersi oluyor.ne kadar akıllı isen o kadar çok tuzağa düşüyorsun. Ortada bedem vs görünmez el var prensibi bir miktar frenliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Karakemal benden duymuş olmayın VAKBN de satış hikayesi var dedi sonra o konuyu açmadı, o ihtimali değerlendiren parasını katladı bence.
    evet, sonra da hemen silmiştim mesajı, her laf her ortamda söylenmez

endeks mühendisliği devam ediyor, bankalar yoruldu biraz düzeltirler, ama sıhhatli bir düzeltme olur, çöküş falan çok düşük ihtimal, kamular günün yıldızı, thy ayrı kategori, diğerleri çok kuvvetli.. diğer tüsiad kağıtları da satış yiyebilir biraz, ama endeks düşer mi öğleden sonra pek bi fikrim yok

gönder gelsin palacım...

8. Arada mesaj silmekte fayda var.

MATRIX'de Neo, bu kel adama, bana Kahin dedi ki diye söze başladı, sen bırak onu sana Kahin ne duyman gerekiyorsa onu söyledi kendine sakla dedi.

Bana göre şu hayatta görmen gerekenler gösteriliyor, görmen gerekmeyenler gösterilmiyor. Yani köşe bucak aramaya gerek yok bir şeyi illa görmen gerekiyorsa gözüne sokuluyor, görmemen gerekeni de herkes gördüğü halde göremeyebiliyorsun.

İyi olacak hastanın doktoru ayağına gelir diye söz var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 496/1000 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •