Sayfa 492/1000 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,929 - 3,936 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Karakemal benden duymuş olmayın VAKBN de satış hikayesi var dedi sonra o konuyu açmadı, o ihtimali değerlendiren parasını katladı bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Hatunu gösteren kalçası...
    Yemeği gösteren salçası DAYU SALÇA OLDUK İYİ Mİ

3.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    fatura ödeme
    eyt
    sağlık maaşları
    falan bu hazirana kadar devam edebilir mi acaba?
    müjde üstüne müjde .
    İngilizce "Whatever it takes." diye bir söz var. Ne pahasına olursa olsun demek olabilir.

Tarihi bir durum var, bu seçimi alabilmek için her şey yapılacak bence. Ondan sonrasını sonra düşünürüz diye düşünüyorlar bence.

Bu işi cihat olarak düşünüyorlar.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Zamanında Deniz Gökçe bankalar her zaman zarar eder ama kar yazarlar demişti. Bugüne kadar tasfiye edildikten sonra ortaklara para ödeyen banka pek olmamıştır.

Bankanın kaymağını üst düzey yöneticiler yer, eski banka yöneticileri daha sonra kendilerine banka, factoring kurumu vs kurmuştu.
    O ne demek anlamadım? Dünyada o kadar büyük ve eski banka var. Karlı olduklari için 100 150 yılda büyüyerek gelmişler.

Her sene gerçek manada zarar eden banka 150 yıl nasıl ayakta kalsın?

ABD Avrupa bankalarını örnek verdim zira sizin yazinizda da konu ülke bazlı degildi

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Tahvil faizini düşürmek bu kadar kolay mıydı?(Yaptığımız bir icatla)

Bu ekonomik dengeleri bilmiyorum..Peki bunun riski yok mu?
    bankalar aldıkları tahvilleri TCMB den kısa vadeli fonluyor.
    dolayısıyla çok uzun vade 5 - 10 yıl tahvili 1 hafta ile çeviriyor.
    riski bu.
    özetle 2001 krizine benzer durum oluşuyor

6.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    O ne demek anlamadım? Dünyada o kadar büyük ve eski banka var. Karlı olduklari için 100 150 yılda büyüyerek gelmişler.

Her sene gerçek manada zarar eden banka 150 yıl nasıl ayakta kalsın?

ABD Avrupa bankalarını örnek verdim zira sizin yazinizda da konu ülke bazlı degildi
    Olay bisiklet gibi, durduğu an batıyor. Hatta yüksek fırınlar, cam fırınları için de aynı şey söylenir.

Düne kadar gayet sağlıklı olan banka sabah gelince battık denip mail atılabiliyor. Şimdi çok yüksek seviyede riskler kontrol ediliyor gerçi. Mesela zamanında Yapı Kredi genel müdürü biz döviz pozisyonumuzu ancak ay sonunda öğrenebiliyoruz demişti, şimdi gün içi biliniyordur.

O yüzden esas olan temettü dışarıdan ortak olanlar için.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kumarımızı yapalım 3417 lönk
    17 kontrat lönk de benden. en son 2010 gibi aynı kontrata lönklemiştim. iyi kazançlar.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    o benimde aklıma geldi ama neyle bakıcaz...

tl 12 ay önce 8 şimdi 18 belki diğer sene 28....

kazakistan bile tl yi menülerinden çıkarmışlar...

şefim açıkcası en tehlikelisi de bir önceki attığın grafikdir!!

yani tahsisli sermaye artırımı yapmış şirketlere fiyat üzerinden bakmak!!

seans yoğun diye yazmadım bu konuda araya girmemek için...
    ama özetle....usd bazlı 2013 zirvesine halkbanakın gelmesi için usd bazlı 1 e 20 den fazla yapması gerekiyor...
    grafiğe göre şu an 1,9 milyar dolarlık şirketin yaklaşık 40 milyar usd a çıkması gerekiyor...

peki halkbank hayatında hiç 40 milyar usd piyasa değerini gördü mü.görmedi .(yanılıyorsam düzeltiniz)

not:halkbank sadece 2 kere yapmışdır üstelik...çmentaşın halka açıklığını düşürüken kaç kere yaptılar unuttum affedersiniz milletin... neyse...

y.t.d.

Sayfa 492/1000 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •