Karakemal benden duymuş olmayın VAKBN de satış hikayesi var dedi sonra o konuyu açmadı, o ihtimali değerlendiren parasını katladı bence.
Karakemal benden duymuş olmayın VAKBN de satış hikayesi var dedi sonra o konuyu açmadı, o ihtimali değerlendiren parasını katladı bence.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Hatunu gösteren kalçası...
Yemeği gösteren salçası DAYU SALÇA OLDUK İYİ Mİ![]()
O ne demek anlamadım? Dünyada o kadar büyük ve eski banka var. Karlı olduklari için 100 150 yılda büyüyerek gelmişler.
Her sene gerçek manada zarar eden banka 150 yıl nasıl ayakta kalsın?
ABD Avrupa bankalarını örnek verdim zira sizin yazinizda da konu ülke bazlı degildi
Olay bisiklet gibi, durduğu an batıyor. Hatta yüksek fırınlar, cam fırınları için de aynı şey söylenir.
Düne kadar gayet sağlıklı olan banka sabah gelince battık denip mail atılabiliyor. Şimdi çok yüksek seviyede riskler kontrol ediliyor gerçi. Mesela zamanında Yapı Kredi genel müdürü biz döviz pozisyonumuzu ancak ay sonunda öğrenebiliyoruz demişti, şimdi gün içi biliniyordur.
O yüzden esas olan temettü dışarıdan ortak olanlar için.
şefim açıkcası en tehlikelisi de bir önceki attığın grafikdir!!
yani tahsisli sermaye artırımı yapmış şirketlere fiyat üzerinden bakmak!!
seans yoğun diye yazmadım bu konuda araya girmemek için...
ama özetle....usd bazlı 2013 zirvesine halkbanakın gelmesi için usd bazlı 1 e 20 den fazla yapması gerekiyor...
grafiğe göre şu an 1,9 milyar dolarlık şirketin yaklaşık 40 milyar usd a çıkması gerekiyor...
peki halkbank hayatında hiç 40 milyar usd piyasa değerini gördü mü.görmedi .(yanılıyorsam düzeltiniz)
not:halkbank sadece 2 kere yapmışdır üstelik...çmentaşın halka açıklığını düşürüken kaç kere yaptılar unuttum affedersiniz milletin... neyse...
y.t.d.
Yer İmleri