Erdoğan: Heyetler arası görüşmede halkbank meselesini ele aldık
Erdoğan: Heyetler arası görüşmede halkbank meselesini ele aldık
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: "(ABD ile ilişkiler) Görüş ayrılıklarını aşmanın yolu doğru bilgiye dayalı diyalogdur. Bu alandaki çalışmalarımızı ara vermeden sürdüreceğiz"
Erdoğan: "(F-35) Görevlendirmeyi yaptık, temennim odur ki çalışmalar sonunda olumlu netice alırız. Trump'ı yaklaşımlarında olumlu ve yapıcı gördüm."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan: Trump’a karşı olan çevreler, ilişkilerimizi bozmak için yoğun bir çaba içinde.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
DAX ve DOW TSİ kaçta açılıyor arkadaşlar?
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
İzlanda ile golsüz berabere kalan A Milli Takım, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmayı garantiledi
Mektupla hakaret etti uçağa atladık okyanusları aştık mektubu takdim! ettik,
telefonda hakaret etseydi usb belleğe kaydeder yine uçağa atlar okyanusları aşar kaydımızı takdim! ederdik...
Van minüt yani, kimse bize hakaret edemez anında takdim ederiz alimallah!!.....
Siz siz olun hakarete hakaretle karşılık vermeyin,
kaydedin,
takdim edin!!..
Yer İmleri