Enkanin tekfeni geçmesi ni orkestralarda izleyen bütün çok şerefli Tekfen yönetimi ni tebrik ediyorum..
Enkanin tekfeni geçmesi ni orkestralarda izleyen bütün çok şerefli Tekfen yönetimi ni tebrik ediyorum..
Enka’ yı alkışlamak gerek ..
Çürük yumurtalar pandorra’ ya
Tekfen gibi holding Nakitinin üzerine oturarak müteşebbis olunmuyor
Koskoca holding kaç yıldır dolar alıp mevduat yapıyor
Toros ‘ un kazandıkları İle yatırım yapsalar şimdi başka bir Tekfen vardı
Bakın aşağıdaki hikaye size tanıdık geliyor mu ?
https://m.sabah.com.tr/ekonomi/2012/...i-bitirdi/ampa
Göz göre göre bizi de batağa çekiyor iş bilmez zebaniler
Arkadaşlar yönetim değişmeden gitmez bence bu hisse
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patronlar olmeden gitmez , bunu deyince Cemal Bey bana kiziyordu, isteyen halka acik lotlari alir diyordu. Olay o degil , cok basliligin bitmesi gerek , ise yaramaz 95 lik bunaklarin temizlenmesi cocuklarinin da hisselerini satmasi gerek ki , her kafadan ses cikmasin . Mirasyedi kizlarla bu sirketten bi cacik olmaz , acil gebermeli patronlar
Ortak öyle diyorsun da patronların hangisinin aklı başında sanki ?
Sıkıntı patron temsilcilerinde (yani ykbv). Ben bunu yeni öğrendim, meğerse her kurucu ortağın bir temsilcisi varmış yk ‘ da.
Murat emmi
Kovuk abla
Mehmet emmi
Yani …
Hepsi geçmişte beraber çalışmışlar ve birbirlerine karşı bilenmişlikleri var, Pandorra’ nın da bunları yönetmesi gerekiyor ama o hala daha “enkaz devraldım” modunda ve danışmanlık şirketlerinden Medet umuyor.
Sonu hayırlı olur umarım bizim 3 kuruşluk birikimimizin …
Dusecek yeri olmadigindan artti , bir sey olsa elin oglu gibi yuzde 6-7 yapar . Bu direnisi olumlu yorumlamamak lazim , dusecek yeri kalmadigindan 400 altina indirmediler
Yer İmleri