Sayfa 497/805 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 3,969 - 3,976 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Enkanin tekfeni geçmesi ni orkestralarda izleyen bütün çok şerefli Tekfen yönetimi ni tebrik ediyorum..

2.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Enka ingiltere ve belcikada cam ve kagit fabrikasi isi aliyormus, almanyada 2 santral teklifi veriyor . Rusyada santiyesi durdu ama elin oglu durmuyor . Aldigimda 4.5 tane enka aliyordum su anda enka Tekfeni gecti , bu utanc haysiyetsiz onursuz patronlar ve ust duzey yoneticilerinin . Insanlarin karsisina nasil cikacak bu serefsiz herifler Allah belalarini versin
    Enka’ yı alkışlamak gerek ..

Çürük yumurtalar pandorra’ ya

Tekfen gibi holding Nakitinin üzerine oturarak müteşebbis olunmuyor

Koskoca holding kaç yıldır dolar alıp mevduat yapıyor

Toros ‘ un kazandıkları İle yatırım yapsalar şimdi başka bir Tekfen vardı

Bakın aşağıdaki hikaye size tanıdık geliyor mu ?

https://m.sabah.com.tr/ekonomi/2012/...i-bitirdi/ampa

Göz göre göre bizi de batağa çekiyor iş bilmez zebaniler

3. Arkadaşlar yönetim değişmeden gitmez bence bu hisse

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Patronlar olmeden gitmez , bunu deyince Cemal Bey bana kiziyordu, isteyen halka acik lotlari alir diyordu. Olay o degil , cok basliligin bitmesi gerek , ise yaramaz 95 lik bunaklarin temizlenmesi cocuklarinin da hisselerini satmasi gerek ki , her kafadan ses cikmasin . Mirasyedi kizlarla bu sirketten bi cacik olmaz , acil gebermeli patronlar

5.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Patronlar olmeden gitmez , bunu deyince Cemal Bey bana kiziyordu, isteyen halka acik lotlari alir diyordu. Olay o degil , cok basliligin bitmesi gerek , ise yaramaz 95 lik bunaklarin temizlenmesi cocuklarinin da hisselerini satmasi gerek ki , her kafadan ses cikmasin . Mirasyedi kizlarla bu sirketten bi cacik olmaz , acil gebermeli patronlar
    Ortak öyle diyorsun da patronların hangisinin aklı başında sanki ?

Sıkıntı patron temsilcilerinde (yani ykbv). Ben bunu yeni öğrendim, meğerse her kurucu ortağın bir temsilcisi varmış yk ‘ da.

Murat emmi
    Kovuk abla
    Mehmet emmi

Yani …

Hepsi geçmişte beraber çalışmışlar ve birbirlerine karşı bilenmişlikleri var, Pandorra’ nın da bunları yönetmesi gerekiyor ama o hala daha “enkaz devraldım” modunda ve danışmanlık şirketlerinden Medet umuyor.

Sonu hayırlı olur umarım bizim 3 kuruşluk birikimimizin …

6.  Alıntı Originally Posted by balikci2 Yazıyı Oku
    Ortak öyle diyorsun da patronların hangisinin aklı başında sanki ?

Sıkıntı patron temsilcilerinde (yani ykbv). Ben bunu yeni öğrendim, meğerse her kurucu ortağın bir temsilcisi varmış yk ‘ da.

Murat emmi
    Kovuk abla
    Mehmet emmi

Yani …

Hepsi geçmişte beraber çalışmışlar ve birbirlerine karşı bilenmişlikleri var, Pandorra’ nın da bunları yönetmesi gerekiyor ama o hala daha “enkaz devraldım” modunda ve danışmanlık şirketlerinden Medet umuyor.

Sonu hayırlı olur umarım bizim 3 kuruşluk birikimimizin …
    Bugün düşen borsada (+) kapattı

İyi mi acaba, hasta falan olmasın senet

7. Dusecek yeri olmadigindan artti , bir sey olsa elin oglu gibi yuzde 6-7 yapar . Bu direnisi olumlu yorumlamamak lazim , dusecek yeri kalmadigindan 400 altina indirmediler

Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Dusecek yeri olmadigindan artti , bir sey olsa elin oglu gibi yuzde 6-7 yapar . Bu direnisi olumlu yorumlamamak lazim , dusecek yeri kalmadigindan 400 altina indirmediler
    ben ayni fikirde degilim ortak.

bu hafta gayet guclu durdu bence.

tabii bu yazdiklarim UV icin degil, sadece KV icin konusuyorum.

bir tepki yukselisi gelicek gibi, elinde olmayanlar degerlendirebilir sanki

UV ciler kafalarini duvara vurmaya devam edebilir

Sayfa 497/805 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •