Herkese merhaba farkında olmadan yaptığımız bir kural hatası neticesinde ceza almıştık cezamız doldu çok şükür,arada buraya ve portföyümde olan hisselerin topiklerine misafir olarak baktım,burda in cin top oynuyordu şimdi KAP a haber düşmüş ve yorumlar gelmiş...
Okuduğunu anlayan ve doğru yorumlayan insanlara her zaman saygı duymuşumdur...Bu arkadaşımda onlardan biri...Alıntı yaptığım bu arkadaşın yazısında koyu renk ile belirttiğim yer de arkadaşımız çok güzel bir şeye vurgu yapmış...24 ayda ödenir büyük ihtimalle demiş...O yine iyimser davranmış...Ben belirsiz olan bir şeye hiç bir zaman olmuş ya da olacak gözüyle bakmam prensip olarak...Galip Öztürk'ün birleşmeler yoluyla vangd bünyesine katacağı 2 şirketin hikaye ve beklentisini kullanarak vangd yı 90 kuruşlardan 3 liraya taşıması gibi bu ödeme haberi de kullanılarak başka şeyler amaçlanıyor olabilir...Bu ödeme ne zaman yapılacak bunu şirkete soran var mı ? Ben açıkçası Galip efendinin yine bir numaralar çevirip başka dümenlerle insanları yine uyutmayacağını nerden bileyim bu adamın söylediği hiç bir şeye olmadan inanmam...Kesinlikle kişisel görüşlerimdir...Yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır...

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri