Sayfa 498/1004 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598998 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,977 - 3,984 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1. Dedim bak fayız artmayacak bence

Merkez Bankası’nın döviz piyasasına bugünkü müdahale büyüklüğünün 2,5 milyar dolar olabileceği belirtiliyor.

- BloombergHT

2.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    reisin her şeyden haberi var da, abdüllatif şenerin dediği gibi bu şirketlerin tek sahibi var gibi
    yoksa insan kendi akrabasının şirketine yapmaya çekineceği kıyakları neden belirli şirketlere yapsın ki..?
    Borsayı yükselten el ile kura ayar çeken el aynı..varlık fonu, örtülü swap şu bu derken iyi servet transferi oluyor...

Oyun bitince olan yine vergi mükelleflerine olacak.. bankalar, büyük sermaye, yabancıların bir bölümü vs bu oyunun içinde..

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    ......Benim anladığım dolara vade sonunda misal bugün 14 se 24 e denk gelecek bir faizi kabul etmişiz.Yani 100 bin dolara bugün 140 bin Tl vermişiz vade sonunda 240 bin lira olarak adam parasını alacak o günkü dolar kuru ile bu 240 bin ne kadar dolar alabiliyorsa o kadar dolar alabilecek.Bu bence tefeci faizi.Bizde 100 bin doların dünyadaki faizi neyse onu ödeyeceğiz misal 110 bin dolar ödesek adam 240 binle 110 bin doların üstünde kaç dolar alabilir o tarihte olay orda kitleniyor.

Bana göre de 10 bin dolar alıp karşılığında 240 bin TL vermişiz, vade sonunda ise biz 10 bin dolar+doların uluslararası faizini vereceğiz, onlar ise 140 bin TL+140 TL'nin faizini bize verecek.

Merkez Bankası'nın dördüncü müdahalesinin büyüklüğü yaklaşık 2,5 milyar dolar

— Bloomberg HT

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Bana göre de 10 bin dolar alıp karşılığında 240 bin TL vermişiz, vade sonunda ise biz 10 bin dolar+doların uluslararası faizini vereceğiz, onlar ise 140 bin TL+140 TL'nin faizini bize verecek.
    Evet ama bizde dolar yoksa TL vermek istersek kur 24 ten hesaplanacak diye duymustum

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bir şey yapmazlarsa isterlerse 10 milyar daha satsınlar

TL bol ve ucuz , piyasada istemediğin kadar TL var
     Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Dedim bak fayız artmayacak bence

Merkez Bankası'nın döviz piyasasına bugünkü müdahale büyüklüğünün 2,5 milyar dolar olabileceği belirtiliyor.

- BloombergHT

7.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Evet ama bizde dolar yoksa TL vermek istersek kur 24 ten hesaplanacak diye duymustum

Sent from my LM-G710 using Tapatalk
    Sayın bisikletci, bildiğimden değildi yazdığım, sadece anladığımı yazmıştım. Zaten gördüğüm kadarıyla anlaşmanın içeriği açıklanmadığı için genellikle tahmin ile yorum yapılıyor.

8. https://youtu.be/MyYEd6Q08BU

Arkadaşın akrabasını çekti DHA 1.5 ay komada kaldı yeni taburcu oldu hala coronaya inanmayanlar dinlesin bu haberi

Sayfa 498/1004 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •