batırel merkeze
şevki hazineye
başka çıkış yok
şakkadanak 10...
şakkadanak altın külçeleri..
13,48 ne yahu..
voltran dedik, Ş&N tarih yazacak dedik...
hep elleri korkak...
batırel merkeze
şevki hazineye
başka çıkış yok
şakkadanak 10...
şakkadanak altın külçeleri..
13,48 ne yahu..
voltran dedik, Ş&N tarih yazacak dedik...
hep elleri korkak...
Zat bddk yi dovizde manupulatif hareket yapanlarin tespit edilmesi icin goreve cagirmisti.
Bakalim oylama nasil sonuclanacak.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aylarca burada crach, traş felan diyorsun ama kendi deponu boş tutuyorsun !! Ne diyeyim sana şimdi....
Reis ne yapsın kardeşim. Onlarca ekonomi danışmanı almış, dünyanın parasını veriyor bunlara maaş diye. Devletin bunca işinin arasında danışmanların başı başdanışman bile reisle 10 dk. görüşebilirse sürpriz olur. Bu işleri bürokratlar kotarmalı. Bu nedenle Kılıçdaroğlu ; sorumlu pozisyonda olan tüm bürokratları uyarma gereği duydu. Bu uyarı laf olsun diye değildi. Bugün reisin de meclis grup konuşmasında millet ittifakını kovalama tehdidinin altında bu korkular yatıyor olmalı.
Yatırım tavsiyesi değildir. Erken seçim tavsiyesidir.
Ben buraya 2 veya 3 defa zeytinlerimin yağmur mağduru olmak üzere olduğunu yazdım. Sağ olsun maacitcim erken uyarıyla bugün çok güzel güneş açtırdı. Zeytinler yağ olmaktan kurtuldu. Teşekkürler kıymetli maacit...
Bu adamları bu kadar yabana atma..
Grafikleri ince ince, inceledikçe, bu işi yapanın hiç de boş olmadığını gördüm..
Bu Nebatinin ,Batırelin, Reisin hatta jölenin vizyonunu aşıyor..
Bana kalırsa, darılma ama BOSPOROS, seni de aşıyor..
Şu resme bak...
bunu çizeni hiç boşa koyma.. Bu resmin detayını isteyene özelden yazarım..
Bu minareyi diktiler ve 1 sene kazandılar.. Halk batmış umurlarında mı ?
Dolar ne mi olur..?
2 olasılık var ya yukarı ya aşağı...
valla bu olasılıkların altta olanını biraz daha fazla görüyorum..
Hele bir 3 aya yakın zaman geçsin... DEM cilere bir de üstüne paramı verecekler... Yok canım..
iş CİDDİ...
Yer İmleri