Sizin kağıtlar show yapmış hocam. Özellikle de OZBAL. Gecmis yazılarınızı okuyorumda [emoji28]SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizin kağıtlar show yapmış hocam. Özellikle de OZBAL. Gecmis yazılarınızı okuyorumda [emoji28]SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
GARAN_ dirençler 7.85.. 7.88.. 7.90.. 8.02
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
GARAN_ 7.85 almaları bana göre çok olumlu
endeks_ olumlu
garan_ olumlu
saat henüz erken olduğu için artı yukarı aşağı oynayarak, d*****n kuyruğu seans sonlarına doğru kopar.
ben günü yukarı fişekleriz diye düşünüyorum. ama bu benim düşüncem tabii bu oyunu oynayan bir insan kendi aklını kendi tecrübesini kullanmalı. değilse burda kırk kafadan kırk ses gelir
ben GARAN 7.85 aldıklarından sonra gün sonu yukarı fişekleme bekliyordum şu ana kadar öyle bir şey olmadı ama bana göre kötüye giden bir şey yok. göstere, göstere, almıyorlada satmıyorlarda.. bana göre olayın aslı bu..
seni kırana kadar elimi kırarım dedi GARAN![]()
Yer İmleri