Hisselerin son 1 aylık performansına baktığımızda dikkat çekenler
Astor
Enka
Asels
Kontr
Ekgyo
Tcell
Alark
Bunlar yüzde 10 ve yüzde 38 getiri yapan hisseler sıralaması
Hisselerin son 1 aylık performansına baktığımızda dikkat çekenler
Astor
Enka
Asels
Kontr
Ekgyo
Tcell
Alark
Bunlar yüzde 10 ve yüzde 38 getiri yapan hisseler sıralaması
Hamdım Piştim Yandım
enflasyon yüksek, vade farkı - makas da yüksek. böyle zamanda uzun pozisyon açar taşırsanız maça 4-0 geriden başlarsınız. piyasa yükselecek diye düşünüyorsanız hisse taşıyın.
düşüş bekliyorsanız kısa açın o zaman makas lehinize çalışır.
enflasyon yirminin altına düşerse vade farkı aylık yüzde bire düşer. o zaman uzun kısa farketmez.
Ben yemeğe gidiyorum, bol kazançlar
Akşama görüşürüz
Hamdım Piştim Yandım
Ben Bozkurt ile konuşmuyorum artık. Kahveye giderken latife yaptım bı ana avrat sövmediği kaldı. Bundan sonra yazmam
Kardeşim emin ol ben seni kırmam. Latife yapıyorum benim tarzım bu. Ben aynı şeyi kendim için de yazdım. O gün belki terse kaldım ondan öyle yazdın neyse den benim kardeşimsin. Ama ben o mucize kelimeler kıyafet olmadan tadım tuzum olmuyor. Gülmeye ihtiyacım var. Sen o yaşamları kaldır giyelim o kıyafetleri gün gelir biz bineriz gün gelir sekiz işçisi oluruz. En azından arkadaşlar biraz tebessüm etmiş olur biraz moralleri düzelir. Yoksa kuru kurukuya sevişmenin tadı olmaz ekşin olsun eccuk. Reisim hünkârım.
Bu pala bu kadar kolay al sat fırsatı veriyorsa çivili sopayla dövmek için olabilir. İki gündür çok yüksek hacim yapıyorum
Yer İmleri