KAP: KONTR [ ] KONTROLMATİK TEKNOLOJİ ENERJİ VE MÜHENDİSLİK A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1092928
Dosyalar:
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2023-01-04
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi 04.11.2021
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama İştirakimiz Plan-S Uydu ve Uzay Teknolojileri firmamızın üretmiş olduğu İkinci uydusu olan Connecta T1.2, 3 Ocak 2023 de SpaceX Falcon 9 roketi Transporter-6 misyonu ile yörüngesine gönderilip başarıyla yörüngesine yerleşti ve TR saati ile 22:16 da ilk haberleşmeyi sağladık.
Connecta T1.2 Uzayda yenilikçi IoT bağlantı teknolojimizi doğrulamak için çeşitli görevler yürütecek.
Bir öylesiniz, bir böyle.Cosmo daki onlarca dansöz var ve siz de onlardan birisisiniz .Alıyorlar satıyorlar.Ama cosmo yoluna devam ediyor.Trader Nejdet alsat yapmak mesleğin olmuş. Cosmo da yerler adamı. Cosmo Trader Nejdet gibi onlarca kısa vadeli düşünüp alsat yapanları döke döke yükseliyor.Cosmoda 2-3 yıl beklemeyi göze almayan çok acılar çeker.Trader Nejdet sana tavsiyem bu cosmoya bir daha bulaşma ve git başka tavan tavan giden hisselere.Cosmoda tahtaci lot toplamaya çalışıyor.Yillardir elinde lotu olanları dökmeye çalışıyor.Bu yüzden çok sert inişler çıkışlar oluyor.Bu yüzden dansözlugunu başka hisselerde yap.Cosmo adamı madam eder .Naş naş sana ,güle güle .Bugün alma, hatta hiç cosmo alma sen.Cosmonun sokağından dahi geçme.
Kontrolmatikciler nasılsıniz
Neydi sloganımız?Boynuz kulağı geçecek
Emin adımlarla kontrolmatik fiyatına yaklaşıyoruz. Kart horoz da topukladi kaçtı kontrolmatikten.Hep dedim yine diyorum %80 kontrolmatik ,%20 cosmo ile 2026 yılına kadarhalaya devamkeeeee![]()
Bak sen şu işe.Cosmo sayfasına gelmiş kontrolmatik pazarlayacak.
Kontrolmatikle cosmonun ne alakası var?2 yılda 3 tlden halka arz olmuş kontrolmatiği cosmo yatırımcılarına pazarlamaya gelmiş lotcu
İstediğim gibi alır satarım cosmoyu.Sana ne?Cosmonun bekçisi misin burada?Ben de özgür biçimde görüşlerimi yazarım.Burası kap sayfası mı?
Keyfim isterse alırım ,istemezse almam.Alıp sattığımı da burada yazmayacağım bundan sonra.Yok vazgeçtim yine cosmoda alıp sattıklarımı keyfim isterse yazacağım ,istemezse yazmayacağım.Burası belli kişilerin tapulu topiği değil.İsteyen istediğini yazar.
Ben burada hanciyim ,trader nejdet gibiler yolcu Be bu cosmo da trader nejdet gibi ne dansozler gordum..Bunlar 3 kurus kazaninca patron kral patron kral der ,3 kurus kaybedince de patron yaktin bizi der.Alistik artık bu dansozlere .Trader Nejdet dansozune laf yetiştireceğim diye ustadlar üstadı Hitit hocamızın altın değerindeki yazılarını alintilamaya devam edeyim.Ustadimizin sözleri geride kalmasın.
Yürü git işine be.Al cosmo nu da al,kontrolmatiğini de al başına çal.Borsada hisse mi yok?Benim bisikletimin freni patladı.Boş fren tamircisi varsa tamir ettireceğim.Ben Boşfren e gidiyorum.Cosmonuzu ve kontrolmatiğinizi alın başınıza çalın.
Haaa bu arada A1 ,qnbfinans ve osmanlıdan satanlar zorro çetesinin komisyonlu elemanları.Vip oluşum kurmuşlar.80 lerden aldıklarını pazarlıyorlar piyasaya.
Bundan sonra cosmo ister uzay olsun ,ister düşsün herkesin kendi seçimidir saygı duyarım.Sonuçta 3 kuruş para kazandık cosmodan .Giderken kötülemek olmaz.
Yer İmleri