Sayfa 50/441 ÝlkÝlk ... 40484950515260100150 ... SonSon
Arama sonucu : 3522 madde; 393 - 400 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

1. 25 olmaz zaman daraldý 4 iþ günü kaldý 5.nci iþ günü 21 Mart yani temettü daðýtýmý hesaba ise 2 gün sonra yani 23 mart aynen dediðin gibi daðýtýlan parayý yabancýlar almaz direk hisse ayný hisseyi alýr yani para giriþi olacak

Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Saruzbah son takaslarý atarsanýz bakalým 600 bin lot alýndý diyosun

3. Resim göndermeye çalýþtým bir türlü baþaramadým. Ama sana kesin rakamlarý söylüyorum CÝTÝ 4 gün önce 52.096 milyon lotu varken bugün itibariyle CÝTÝ nin takaslardaki hisse adedi. 588 milyon oldu bu kesin ve nettir douche bankta azalma var takaslarda aðýrlýk yani yüzde 44 e yakýn CÝTÝ nin elinde inanmýyorsan yarýn aracý kurumunu arar öðrenebilirsin son 4 5 günde CÝTÝ hergün 200 bin lot satmasýna raðmen takaslarda artýþ var mý yok mu öðrenirsin

4. inanma meselesi deðil ozaman citi yatýrým doçe veya emeklilik fonlarýný satýyor

5. Buna katýlýyorum emeklilik fonlarý ayný ama CÝTÝ takaslarda 400 bin artýþ var doçe de 350 azalýþ ama sonuç itibariyle o kadar baský ve satýþlara raðmen ilk iki büyük oyuncu olan CÝTÝ ve doçe yüzdelik oranlarda lot sayýsý aynýysa ACABALAR artýyor herþey 1 hafta sonra belli olacak

6. ford deðeri 5.8 milyar $ iken tofaþ 3.7 milyar $ düþtü oysa aracý kurumlar tofaþa 40 tl deðer biçerken ford en fazla 60 tl hedef veriyor ford hedef fiyatýný geçti. Bilmediðimiz bir þeymi var acaba diye düþünüyorum.

7. Beni kuþkulandýran tek þey var o da Trump un koyduðu yüzde 25 lik gümrük vergisi çünkü abd ye Tipo-desing marka araba satýþýmýz var fordun yok yerli arabadan Ford tofaþtan az etkilenecek çünkü fortta kamyon ve minibüs üretimi var

8. O toplam ihracatýn % 5 bile deðil deðil

Sayfa 50/441 ÝlkÝlk ... 40484950515260100150 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •