-
25 olmaz zaman daraldý 4 iþ günü kaldý 5.nci iþ günü 21 Mart yani temettü daðýtýmý hesaba ise 2 gün sonra yani 23 mart aynen dediðin gibi daðýtýlan parayý yabancýlar almaz direk hisse ayný hisseyi alýr yani para giriþi olacak
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Saruzbah son takaslarý atarsanýz bakalým 600 bin lot alýndý diyosun
-
Resim göndermeye çalýþtým bir türlü baþaramadým. Ama sana kesin rakamlarý söylüyorum CÝTÝ 4 gün önce 52.096 milyon lotu varken bugün itibariyle CÝTÝ nin takaslardaki hisse adedi. 588 milyon oldu bu kesin ve nettir douche bankta azalma var takaslarda aðýrlýk yani yüzde 44 e yakýn CÝTÝ nin elinde inanmýyorsan yarýn aracý kurumunu arar öðrenebilirsin son 4 5 günde CÝTÝ hergün 200 bin lot satmasýna raðmen takaslarda artýþ var mý yok mu öðrenirsin
-
inanma meselesi deðil ozaman citi yatýrým doçe veya emeklilik fonlarýný satýyor
-
Buna katýlýyorum emeklilik fonlarý ayný ama CÝTÝ takaslarda 400 bin artýþ var doçe de 350 azalýþ ama sonuç itibariyle o kadar baský ve satýþlara raðmen ilk iki büyük oyuncu olan CÝTÝ ve doçe yüzdelik oranlarda lot sayýsý aynýysa ACABALAR artýyor herþey 1 hafta sonra belli olacak
-
ford deðeri 5.8 milyar $ iken tofaþ 3.7 milyar $ düþtü oysa aracý kurumlar tofaþa 40 tl deðer biçerken ford en fazla 60 tl hedef veriyor ford hedef fiyatýný geçti. Bilmediðimiz bir þeymi var acaba diye düþünüyorum.
-
Beni kuþkulandýran tek þey var o da Trump un koyduðu yüzde 25 lik gümrük vergisi çünkü abd ye Tipo-desing marka araba satýþýmýz var fordun yok yerli arabadan Ford tofaþtan az etkilenecek çünkü fortta kamyon ve minibüs üretimi var
-
O toplam ihracatýn % 5 bile deðil deðil
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri