Sayfa 50/1000 İlkİlk ... 40484950515260100150550 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 393 - 400 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Albayrak: Ekonomide algı operasyonuyla spekülasyon yapmaya çalışanlarla ilgili her türlü adımı atıyoruz, atacağız
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    *albayrak: Thy, tarihinin en büyük bilanço başarılarından birini gösterdi
    epeydir siteden ve borsadan uzağım da. kâr beklerken zarar açıklamadı mı THY..!!!!
    Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Albayrak: Ekonomide algı operasyonuyla spekülasyon yapmaya çalışanlarla ilgili her türlü adımı atıyoruz, atacağız
    Olumsuz açıklama, görüş, öngörü yasak yani......
    Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.

Bfren de zıpladı.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

24 Haziran seçimlerini en az hata payı ile bilen ORC Araştırma Şirketi, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala İstanbul,, İzmir, Eskişehir illerini kapsayan araştırmasının sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı

Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun yarıştığı İstanbul'da, aradaki fark 4 puan. Ankete katılanların yüzde 50,9'u tercihini Binali Yıldırım'dan yana kullanırken, Ekrem İmamoğlu'nu tercih edenlerin sayısı yüzde 46,6 olarak belirlendi.

İzmir'de CHP'nin Adayı Tunç Soyer, AK Parti'nin Adayı Nihat Zeybekçi'nin 13 puan önünde yer alıyor.

Eskişehir'de yapılan araştırmaya katılanların yüzde 49,6'lık kesimi "Kime oy vereceksiniz?" sorusuna Yılmaz Büyükerşen yanıtını verirken, AK Parti'nin Adayı Burhan Sakallı'yı tercih edeceklerin oranı yüzde 48,5 oldu.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Eski anayasa mahkemesi başkanvekili alparslan altan, fetö üyeliğinden 11 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Eski anayasa mahkemesi başkanvekili alparslan altan, fetö üyeliğinden 11 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı
    Emekli ve eski üyeler bölümüde ismini göremedim. Büyük ihtimalle eski ünvanları da mahkeme kararı ile iptal edildi.

https://www.anayasa.gov.tr/tr/baskan...emekli-uyeler/
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Cafe Trend&amp;Trade

Merkez bankası faiz kararı 14:00’de

Dolar/TL 5.3790

Sayfa 50/1000 İlkİlk ... 40484950515260100150550 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •