Sayfa 50/459 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon
Arama sonucu : 3670 madde; 393 - 400 arası.

Konu: MRGYO - Martı GYO A.Ş.

Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    alımlar hep ky ise işimiz zor görünüyor
    3 gundur kagıt yataya sardı ne alan vardı nede satan acık yaptılar panıkleyen ky nın malını aldılar ordan acıgı kapadılar .
    51-52 den alanların ky olacagını sanmıyorum. bugun ıcın . 57 yı gecerse tavana gıdebılır. benım ıcın 50 ustu her kapanıs ıyıdır. Herkesın fıkrıne saygı duyuyorum ama grafık bakmadan lutfen ky yı panıkletıp zararına satacak sozlerden uzak duralım baskasının vebalını almayalım. (bu lafım oncekı sayfalarda operasyon bıttı dıyen muteber ısımlı arkadasa).ytd
    Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
    Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.

2.  Alıntı Originally Posted by husomacit Yazıyı Oku
    3 gundur kagıt yataya sardı ne alan vardı nede satan acık yaptılar panıkleyen ky nın malını aldılar ordan acıgı kapadılar .
    51-52 den alanların ky olacagını sanmıyorum. bugun ıcın . 57 yı gecerse tavana gıdebılır. benım ıcın 50 ustu her kapanıs ıyıdır. Herkesın fıkrıne saygı duyuyorum ama grafık bakmadan lutfen ky yı panıkletıp zararına satacak sozlerden uzak duralım baskasının vebalını almayalım. (bu lafım oncekı sayfalarda operasyon bıttı dıyen mukteber ısımlı arkadasa).ytd

dostum herkesin fikrine ve düşüncesine tabiki saygı duyalım,kimse kimseden etkilenmez diye düşünüyorum,satanların ky olduğunu düşünmüyorum alanlada ky değildir ama arada alan tabiki ky var bak sadece bu sayfada iki arkadaş var
    spek götürecekse ky alımına bakmaz,satacaksada ky alımınıda satımınıda bakmaz,kısacası şansa kalmış
    dileğimiz gitmesinden yana abi şöyle alsın başını 55 üzerine atsın gitsin alan alsın satan satsın zaten bi verirsem bidaha bulaşmayacam
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

3.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    o destekleri 49 da atsaydında 52 de speğe devretseydin nasıl olurdu
    3 kademeye mal satmak için almadım dostum , bugünkü rüzgarın devamı gelirse ki gelecek gibi , 0,70 üzeri satış düşünebilirim
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

4. kapanışta 53 ten güzel alım olmu inşallah öğleden sonra devamı gelir

hayırlı cumalar
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

5.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    3 kademeye mal satmak için almadım dostum , bugünkü rüzgarın devamı gelirse ki gelecek gibi , 0,70 üzeri satış düşünebilirim
    helal olsun sadece tahmin ediyorsun değilmi?teknik yada grafik çalışman varmı

inşallah 57 yı kırarda bızde haftasonuna mutlu bır sekılde gırerız. Kapanısa dogru 53 den guzel alımlar oldu. ılk atakta 2 hafta once 56 ya gelıp gerı gıtmıstı . bu hafta yıne aynı sekılde 57 ye degıp gerı gıttı. artık 57 yı ucuncu denemede gecmeyı umut edıyorum. tavan 060 . nerden olmasınkı? hayırlısı bakalım.
    Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
    Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.

7. Alımlar rahatlatti içimi 47 maliyetimi 51 den alisla 49 çektim. Ama değdi gibi. )

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Nakit 0 kaldi.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 50/459 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •