Sayfa 50/338 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon
Arama sonucu : 2697 madde; 393 - 400 arası.

Konu: TMPOL - Temapol Polimer Plastik

1. Teşekkürler arkadaşlar,

all is well kısa ve öz yazmış saygı sevgi herşeyden önemli

hakaret, tehdit etmeden ozelden değil ama bakın buradan herkez beni eleştirebilir. buradan eleştirin ki hatamız var ise herkes görsün bilsin gerekirse düzeltime yapalım ona göre sağlıklı kararlar vermeye çalışalım.

2. Başarının babası çoktur mağlubiyet öksüzdür.
    Adam her gün burada derinlik paylaştı.
    O zamanlar her şey iyiydi şimdi mi kötü oldu.
    Kağıt 2.8'den 7.2 oluncaya kadar kârlarınızdan Ismaile pay mı verdiniz?
    Olağanüstü bir durum yaşandı.
    Bütün kağıtlar dipte.
    Burada herkes kendi kararını verir.
    En son 7.2 den kim sattıysa alanın eline bombayı bıraktı.
    Burası böyle bir yer.Zorlama yok.

3. dün gece dow -6 yaptı , bıst 80 bin altı görülebilir diyenler var, bizim fiyatımız ise tarihi dip seviyelerınde yani başladığımız noktada .

Eğer bıst 80 bin altında ınerse bizim fıyatımız 3,20 lerde olmalı ki tarihi dip seviyerleri altını denemesin.

Biliyorsunuz patron aralık ayında hisse sattı, sattıklarının 2 katı oranında hisse alabilecek durumdalar şirketin kasasında ayrıca nakitte var sizlerden rica firmayı arayarak geri alım yapma konusunda teşvik etmek.

4. Ayrıca bıstten fazla düştük olmamız gereken fiyat bana kalırsa 3,80- 4,20 aralığında dalgalanmalıydık bugunlerde ama durmumuz bu.

1 lira fazladan satış yedik.

5.  Alıntı Originally Posted by gregor3535 Yazıyı Oku
    Başarının babası çoktur mağlubiyet öksüzdür.
    Adam her gün burada derinlik paylaştı.
    O zamanlar her şey iyiydi şimdi mi kötü oldu.
    Kağıt 2.8'den 7.2 oluncaya kadar kârlarınızdan Ismaile pay mı verdiniz?
    Olağanüstü bir durum yaşandı.
    Bütün kağıtlar dipte.
    Burada herkes kendi kararını verir.
    En son 7.2 den kim sattıysa alanın eline bombayı bıraktı.
    Burası böyle bir yer.Zorlama yok.
    Benim aklımdan geçenleri özetlemişsiniz.
    Yazan kişi çok seviyesiz yazmış, hem de o yaşta olmasına rağmen. Kendisi bir aralar sürekli fiyat takip ekranı caps yapıp bütün hisselere attığından bende engelli, hala yapıyor mu bilmiyorum; bana göre gereksiz kalabalık ama demek ki talep var diye düşünüp saygı duyarım.
    Haftalık grafiğe göre fiyat dibe yaklaşmış zaten, he kriz derinleşir farklı dipler de görülebilir(buna inanıyorsanız buna göre strateji belirlersiniz). Lakin grafiğe göre riskin çok düştüğü seviyelere inmiş artık. Bu noktada ihtiyaç, kredi olmadıkça düşen şey sabır. Giren girmiş, sürekli zarara odaklanıp psikolojinizi iyice harab etmeyin.
    1.5-2 sene önce aksen e 4 küsürlerden bulaştım, bu yaz 2.10 gördü ve son rallide en yüksek 4.38 oldu. Ben hisseye temel açıdan inandığım için -doğruluğu tartışılır- düşerken az az, dip ve dönüş hissettiğimde arttırarak almaya devam ettim. Dönüşte 3 ü geçtiğinde kârdaydım. Sonra 4 ten tepede yine aldım o ayrı
    Geçen yıl şubatta 3.20 lerden kozal satıp gübref aldım, altın madeni beklentisiyle.. Baktım düşüyor 2.86 gibi fiyattan bir kısmını stoplayıp aselsana geçirdim. Gübre 2.30 dan döndü ve onları 16 ortalamayla satarken, aselsanları zararına sattım..
    En büyük zararlarımdan birini izmir demir çelikte ettim, yaklaşık 2 sene önce 2.30 larda son parçaları satmıştım, sonra 1.5 altına indi; kuyruk acımızdan göz acıyla takip ediyorum hep, ama temel açıdan batık şirket.. Batık durumda olmasına rağmen oradan şaha kalktı ve 10 tl yi geçti.. İştirakini halka arz edecekmiş ortaklarından biri eski borsacı diyorlardı zaten, dümen bol. Aldım mı, hayır; girdiğiyle kaldı )
    En son fena olmayan zararla karsan larımı bedelli açıkladıktan sonra 1.10 la dipten vermeyi başardım )
    Sözün özü; borsada her şey oluyor. Hisseye güveniyorsanız(kuru güvenden bahsetmiyorum; temel-teknik-beklenti) ona göre bir strateji belirlersiniz, zamanla da büyük ihtimal kazanırsınız. Zararda olmak ve bazen kaybetmek de bu işin doğal bir parçası; sonuçta borsa kimseye tepsiden para dağıtılan bir yer değil! Olanlardan ders çıkarıp, gelişerek ve öğrenerek yola devam etmek önemli. Gelişmeye ve öğrenmeye niyetiniz yoksa; bizde bir tabir vardır başkasının s....le gerdeğe girilmez.. Bu ortamlarda (forum, twitter vs) gerçekten yardımcı olmaya çalışan insanlar olduğu gibi yönlendirmeye çalışanlar da olacaktır.. Bu memlekette 80 yaşındaki amcanın teyzenin maaşını çalan, dolandırmaya çalışan ********ler var!
    Son olarak zararda olduğum zamanlar "Çok şükür borcum yok, dert edecek param var" derim, canım biraz da sıkılır doğal olarak.. Borç, kredi, ihtiyaç vs ile işlem yapmam..

İnşallah en kısa sürede zararlarımız çıkar, bol ve bereketli kazançlarımız olur..

Hisseyle ilgili bedelsiz işi olsa bile eskisi kadar hisseleri uçurmuyor, son dönemin modası bedelliler oldu malum Sisler dağılırken petrol fiyatları düşük kalırsa pozitif etkilenecektir.
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

6. Bu hayatta herkesin iyi kötü bir hikayesi ve ders çıkarmak lazım çok haklısınız.

Bedelsiz sermaye artımı dışında 14/02/2020 gelen ges yatırm sürecide milyon dolarlık bir yatırım en kısa zamanda tamamlayıp yaza yetişirse firma açısından olumlu olacaktır.

Petrol fiyatları kolay lokay kendini toparlayamaycak gibi duruyor, hammadesinin tamamı petrol türevleri ucuza alıp ürettiği ürünlerde satış azalması olmaz ise kar ında çok olumlu artış olur ama bu artış ilk 3 ay da değil 6 aylık bilançoda kendini gösterir.

son olarak cıty nın satışları devam edıyor 436 bın e düşmüş dun ve bugun sattıkları ıle belkı yakında 400 bin altına ınecektır.bilginiz olsun.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/819059

Şirketimiz, 20.11.2019 tarihinde Kamuya Aydınlatma Platformunda yaptığı açıklamada, öz tüketimin karşılanması amacıyla mevcut üretim tesisimizin çatısına 2,8 Megavat kapasitesine kadar çatı tipi Güneş Enerjisi Santrali (GES) kurulması için Kayseri Mimarsinan Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'ne Çağrı Mektubu başvurusunda bulunduğumuzu duyurmuştu. Kayseri Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, ilgili başvurumuza (03-30)-283 sayılı Çağrı Mektubu ile 2,35 megavat kapasite için olumlu görüş vermiş bulunmaktadır. Bundan sonraki süreçte proje çizimi tamamlanacak olup, projenin onayı için TEDAŞ'a başvurulacaktır. TEDAŞ'ın proje onayından sonra, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Genel Müdürlüğü ile bağlantı anlaşması yapılacak olup, anlaşmadan sonra projenin inşasına başlanacaktır. Söz konusu süreçlerle ilgili kamuoyu aydınlatılmaya devam edilecektir.

7.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    Bu hayatta herkesin iyi kötü bir hikayesi ve ders çıkarmak lazım çok haklısınız.

Bedelsiz sermaye artımı dışında 14/02/2020 gelen ges yatırm sürecide milyon dolarlık bir yatırım en kısa zamanda tamamlayıp yaza yetişirse firma açısından olumlu olacaktır.

Petrol fiyatları kolay lokay kendini toparlayamaycak gibi duruyor, hammadesinin tamamı petrol türevleri ucuza alıp ürettiği ürünlerde satış azalması olmaz ise kar ında çok olumlu artış olur ama bu artış ilk 3 ay da değil 6 aylık bilançoda kendini gösterir.

son olarak cıty nın satışları devam edıyor 436 bın e düşmüş dun ve bugun sattıkları ıle belkı yakında 400 bin altına ınecektır.bilginiz olsun.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/819059

Şirketimiz, 20.11.2019 tarihinde Kamuya Aydınlatma Platformunda yaptığı açıklamada, öz tüketimin karşılanması amacıyla mevcut üretim tesisimizin çatısına 2,8 Megavat kapasitesine kadar çatı tipi Güneş Enerjisi Santrali (GES) kurulması için Kayseri Mimarsinan Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'ne Çağrı Mektubu başvurusunda bulunduğumuzu duyurmuştu. Kayseri Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, ilgili başvurumuza (03-30)-283 sayılı Çağrı Mektubu ile 2,35 megavat kapasite için olumlu görüş vermiş bulunmaktadır. Bundan sonraki süreçte proje çizimi tamamlanacak olup, projenin onayı için TEDAŞ'a başvurulacaktır. TEDAŞ'ın proje onayından sonra, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Genel Müdürlüğü ile bağlantı anlaşması yapılacak olup, anlaşmadan sonra projenin inşasına başlanacaktır. Söz konusu süreçlerle ilgili kamuoyu aydınlatılmaya devam edilecektir.
    Teşekkürler hocam, borsa geneli için 3 aylıklardaki hatta biraz daha fazlasında oluşacak olumsuzluk fiyatlanmıştır diye düşünüyorum. Önemli olan olumlu haberlerin bir noktada gelmeye başlaması, çok kısa vadeli bakılacak bir ortam yok. Şu ortamda en az orta vade beklemeyi göze almadan yatırım yapılmaz herhalde. Takaslar daha önce de belirttiğim gibi, işaret verse de bir yere kadar; 300-500 bin lotu 10 farklı aracı kurumdaki hesaplarına dağıtsalar veya toplasalar anlayamayız.
    Tekniği ile ilgili düşüncemi paylaştım, bu noktada benim açımdan yatırım kararı için temel soru şudur: "şirketin temel göstergeleri, mesela 1 yıl beklemeyi göze alarak bu fiyattan risk almaya değer mi?" Hatta 2. bir soru da yatırım yapacaksam A hissesini mi alsam bunu mu alsam ya da aralarında paylaştırsam mı olur..
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

8. 17 subat 7,20 gordugumuz gunden aldim takasi alan ve satanlar

https://i.hizliresim.com/dpiJji.jpg
    https://i.hizliresim.com/de6ttZ.jpg
    https://i.hizliresim.com/CLboRS.jpg
    https://i.hizliresim.com/xch9Yl.jpg

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 50/338 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •