Sayfa 50/270 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon
Arama sonucu : 2159 madde; 393 - 400 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    ))) Dolar bazlı bakalımmmmmmmmmmm. . . .orda canağa daha baya yol var. . . . .
    Sayın beşiktaş bu kadar sembolikte olsa neden temettü dağıtma kararı alıyor kutman? fonları çekmek için mi?

2. Tmettu vermeye istekli olmak. . . . . . cok detaylı konusmak gerekir ama işin özunde su yatar ben ahlaklı bir adamım kazandığımı paylaşmaya gayret ediyorum . . . . .peki işin aslı öylemi? . . . . . . . . cokkkk uzun nokta koymak gerekir. pavyonda masasına oturduğunda sahte gulucuk atanlar gibi. . . . . . yorumlayabilirsin. o gulucuk sadece senin paranı almak icin atılır. . . . . global de aynı o misal yuzde 100 enflasyon ortamında verdiği 3 kurus para. verseeeee neeee olurrrr vermese ne olurrrrrr
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Tmettu vermeye istekli olmak. . . . . . cok detaylı konusmak gerekir ama işin özunde su yatar ben ahlaklı bir adamım kazandığımı paylaşmaya gayret ediyorum . . . . .peki işin aslı öylemi? . . . . . . . . cokkkk uzun nokta koymak gerekir. pavyonda masasına oturduğunda sahte gulucuk atanlar gibi. . . . . . yorumlayabilirsin. o gulucuk sadece senin paranı almak icin atılır. . . . . global de aynı o misal yuzde 100 enflasyon ortamında verdiği 3 kurus para. verseeeee neeee olurrrr vermese ne olurrrrrr
    Sayın beşiktaş, borsada yatırım yapan hemen hemen eskilerin nerdeyse hepsi kutmanı gayet iyi tanıyor.. bu temettü olayı ile onlara şirin göstermesini kimse yemezki.. kimse temettüsü için glyho almazki sanki bazı puzzle lar eksik kalıyor gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Hemşerim, Ne temettüsü. Adam yalancı. Yalanla milleti soyuyor. Yurt dışında cruise şirketleri tavan yaparken bu düşmek için mazeret arıyor. Bedelli öncesi şirket için hisse fiyatı verip hedef gösteriyor, tepede yüzde 40’a çıkacağım diyerek milletin eline veriyor. Genel kurula gidenler yüzüne tükürüceğine gülücükleriyle hipnozite oluyor. Sonra paragraflar düzüyor. Sonuç bu ülkede ****lik bitmez.

Bunlarda hiç bitmez

Yatırım tavsiyesi değildir

QUOTE=Somers;6493811]Sayın beşiktaş, borsada yatırım yapan hemen hemen eskilerin nerdeyse hepsi kutmanı gayet iyi tanıyor.. bu temettü olayı ile onlara şirin göstermesini kimse yemezki.. kimse temettüsü için glyho almazki sanki bazı puzzle lar eksik kalıyor gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE]

Alıntı Originally Posted by diyojen57 Yazıyı Oku
    Hemşerim, Ne temettüsü. Adam yalancı. Yalanla milleti soyuyor. Yurt dışında cruise şirketleri tavan yaparken bu düşmek için mazeret arıyor. Bedelli öncesi şirket için hisse fiyatı verip hedef gösteriyor, tepede yüzde 40’a çıkacağım diyerek milletin eline veriyor. Genel kurula gidenler yüzüne tükürüceğine gülücükleriyle hipnozite oluyor. Sonra paragraflar düzüyor. Sonuç bu ülkede ****lik bitmez.

Bunlarda hiç bitmez

Yatırım tavsiyesi değildir

QUOTE=Somers;6493811]Sayın beşiktaş, borsada yatırım yapan hemen hemen eskilerin nerdeyse hepsi kutmanı gayet iyi tanıyor.. bu temettü olayı ile onlara şirin göstermesini kimse yemezki.. kimse temettüsü için glyho almazki sanki bazı puzzle lar eksik kalıyor gibi

[/QUOTE]

Hemşerim sonuna kadae katılıyorum ve imzamı atarım… ama işte diyorum ya piyasada bunu bilmeyen yok onlar zaten almıyor… yeni yatırımcılar için yapıyor desek çoğu coin tutarındaki bi tutarla yeni halkaırzların peşinde… kimi kandırabilecekki zaten kandırmadığı da kalmamıştır ki…

6.  Alıntı Originally Posted by Somers Yazıyı Oku
    Sayın beşiktaş, borsada yatırım yapan hemen hemen eskilerin nerdeyse hepsi kutmanı gayet iyi tanıyor.. bu temettü olayı ile onlara şirin göstermesini kimse yemezki.. kimse temettüsü için glyho almazki sanki bazı puzzle lar eksik kalıyor gibi

Yerlerrrr dostum Yerlerrrr.
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

7. selamlar....mehmet bey 25 temmuz saat 14 de şirket merkezinde ticaret bakanlığı komiserinin katılımıyla ky nin karşısına çıktı ....ve hakaret içermeyen tüm sorulara cevap verdi...ayrıca genel kurulda yapılan tüm oylamalarda red verilen maddelerle ilgili açıklamalar kayda alındı..Bir şeyi merak ediyorum aranızdan kaç kişi son 5 yıldır yapılan kaç genel kurula katılıp mehmet bey e burda yazdıklarınızla ile ilgili soru sordu ......hepinize saygılar....

Alıntı Originally Posted by aysha Yazıyı Oku
    selamlar....mehmet bey 25 temmuz saat 14 de şirket merkezinde ticaret bakanlığı komiserinin katılımıyla ky nin karşısına çıktı ....ve hakaret içermeyen tüm sorulara cevap verdi...ayrıca genel kurulda yapılan tüm oylamalarda red verilen maddelerle ilgili açıklamalar kayda alındı..Bir şeyi merak ediyorum aranızdan kaç kişi son 5 yıldır yapılan kaç genel kurula katılıp mehmet bey e burda yazdıklarınızla ile ilgili soru sordu ......hepinize saygılar....
    Sorulan sorular ve cevapları neden tutanaklara kaydettirmeyi istemedi katılanlar acaba.
    Sn asyha siz tecrubelisiniz böyle talep olmayınca tutanaklara izlenmiyor bu nedenle de diğer yatırımcılar konuya vakıf olamıyor.
    Sagliklar

Sayfa 50/270 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •