Sayfa 500/954 İlkİlk ... 400450490498499500501502510550600 ... SonSon
Arama sonucu : 7625 madde; 3,993 - 4,000 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

1. A

SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. A

3. Emeklilik fonlarının malları ile yancıların yaptıkları açık pozisyonları kapatırken ,bide üstüne açık pozisyondan gelen faiz gelirini paylaşadurun. Halsiyet yoksunu yönetim de seyrededursun.inşallah bir an önce hazineye devrolursunuzda içnizdeki pislikler de kapının önüne konulur.ytd.

4. Emekli fonların girdiği kağıttan hayır gelmiyor

5. A

6.  Alıntı Originally Posted by Hasanoğlan Yazıyı Oku
    Emeklilik fonlarının malları ile yancıların yaptıkları açık pozisyonları kapatırken ,bide üstüne açık pozisyondan gelen faiz gelirini paylaşadurun. Halsiyet yoksunu yönetim de seyrededursun.inşallah bir an önce hazineye devrolursunuzda içnizdeki pislikler de kapının önüne konulur.ytd.
    Bildiğim kadarıyla açığa satıştan faiz geliri elde etmek için işlemin viop hesabında yapılması gerekiyor. Tskb de viopta yok

7.  Alıntı Originally Posted by Hasanoğlan Yazıyı Oku
    Emeklilik fonlarının malları ile yancıların yaptıkları açık pozisyonları kapatırken ,bide üstüne açık pozisyondan gelen faiz gelirini paylaşadurun. Halsiyet yoksunu yönetim de seyrededursun.inşallah bir an önce hazineye devrolursunuzda içnizdeki pislikler de kapının önüne konulur.ytd.
    Bunu söylediğim zaman Twitter da tepki alıyorum. İş Bankası ve avanalerindeki oyunları ve söğüşlemeleri göremedikleri için Kızıyorlar. Ben şahsen hisselerin devrinden yanayım. İş Bankası içerisinde % 28 lik bir pay, düşünsenize .

Bakın işctr nin sermayesi ve yıllık karı. Olacakları siz anlayın.. adamların payı TSKB nin sermayesine eşit. Böyle bir düzen böyle bir ağalık sistemi. Adamlar CHP koltuğu için neden birbirini yiyor. Ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 500/954 İlkİlk ... 400450490498499500501502510550600 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •