Sayfa 503/1000 İlkİlk ... 3403453493501502503504505513553603 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,017 - 4,024 arası.

Konu: Viop LX

1. Vay be Trump ın gelişi bizim şirketlerin bilançolarını düzelticek , ekonomi bir zamanlar birilerinin dediği gibi uçucak demekki dün birkaç yorumcu dinledim son 25 baz puan fed faiz indirir sonra yeniden yükselte bilir diyorlar 2025 de
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Vay be Trump ın gelişi bizim şirketlerin bilançolarını düzelticek , ekonomi bir zamanlar birilerinin dediği gibi uçucak demekki dün birkaç yorumcu dinledim son 25 baz puan fed faiz indirir sonra yeniden yükselte bilir diyorlar 2025 de
    sindoma sen haric sanki cogu kesim borsaya dönecek )
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. bence ELON MUSK olayı en cok alt coinlere yarayacak ethereum onderliginde
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla 40 milyon dolar sponsor oluyormuş gs ya bunu duyan diğer takımlar VF şirketinden bizde sponsorluk istiyoruz diye ses yükseltiyorlar.
    yesinler bakalım birgün hesap soran çıkar .
    Bize düşen vf elindeki içi en oyulmuş olan, vitrine çıkıcK olanı bulup sebeblenmek hocam

artık seçime kadar
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5. Yılmaz Özdil bugün döktürmüş... Çok olumlu karşılandı ahalimiz tarafından

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    sindoma sen haric sanki cogu kesim borsaya dönecek )
    parayı makinası olanlar kazanır yada doğru tahtada trade edenler böyle zamanlarda ben hisseciyim yüklü pozisyonlarda vıop tarafını hedge amaçlı kullandırırım bunuda kendim yapmam profösönelden yardım alırım .Keş para alıyorum piyasa fonundan kafam ağrımıyor ben düzeltmenin yavaş yavaşta olsa devam edeceğini düşünüyorum , varmı hikayen borsayı yukarı götürecek çok düştük diyor malda olan bende kime göre diyorum sonuç olarak herkes kendi tarafından haklıdır böyle dönemlerde sen beni düşünme kendini düşün hesabını doğru yap gerçek yükseliş başladığında
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. İndirim gelirse ver çoşkuyu olur yaw,

Sarı gacıya acıyom, fena kayacak lar
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    İndirim gelirse ver çoşkuyu olur yaw,

Sarı gacıya acıyom, fena kayacak lar
    Bende aynı hikayeyi ABD borsaları için düşünüyorum ama 3 vakte kadar mı 1 aymı olur orasıda şişti trump fiyatlaması fazlasıyla yapıldı.Sene sonu fon kapanışları vs bakalım.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 503/1000 İlkİlk ... 3403453493501502503504505513553603 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •