Bilanço ve birlikte temettü kararı sonrası ucuza alırıza oynayanlar net kar düşük gelip temettü olayı beklendiği gibi gerçekleşmezse terste kalabilir. Sat, temettü sonrası ucuza al senaryosu bu sefer yemeyebilir.
Bilanço ve birlikte temettü kararı sonrası ucuza alırıza oynayanlar net kar düşük gelip temettü olayı beklendiği gibi gerçekleşmezse terste kalabilir. Sat, temettü sonrası ucuza al senaryosu bu sefer yemeyebilir.
ilaca zam talebi
https://eczacininsesi.com/haber/ilac...28-124248.html
Bugün biraz alım var, ak yat ciddi alıcıya benziyor, kademeler de fena değil. Bugün %5 üzeri primle kapar, perembe de benzer bir prim olursa bilanço alımı diyebiliriz.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
temettü mevzusunu kullanılıyor moral bozmak için...yoksa bilançolar genelde iyi..eğer bu yıl sürpriz yapar da sıkı finansal koşullar nedeniyle temettü yok derse, tam tersi olur...hem böylece patronlar iyi niyetini göstermiş olur.
geçmiş yıllarda %20 lerden borçlanma imkanları vardı...şu an %60-70 lerle borçlanabilir, çok yüksek oranlar...bu yıl temettü den fedakarlık yapılsa, şirket için büyük kolaylık olur.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Şöyle baktim da hala Godot gelmemis 2019 dan beri 5 yıl oldu dolar bazlı hisse 4.5 lira dolar 5.5
Şimdi 2 dolar olmuş 5 yılda dolar bazlı 2 kat kar var
Godot u beklerken kutu hesapları ile geçen yillar
Yer İmleri