Sayfa 507/718 İlkİlk ... 7407457497505506507508509517557607 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 4,049 - 4,056 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Hareket başladı sanırım... Boşa çıkmamalı.
    Hayırlı sabahlar..Kardeşim,15-16 milyon lot işlem hacmi oldu 0.66-0.67 tl'ye çakılıp kaldı ne yukarı ne aşağıya ama işlem hacminde bir hareketlilik var belli izliyorum sürekli değirmenin haznesine buğday mısır daneleri dökülüyor öğütmeye devam ediyor ancak anbara bakıyorum orada azalım yada birikim yok bu ne anlama geliyor .. slm..

Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Hayırlı sabahlar..Kardeşim,15-16 milyon lot işlem hacmi oldu 0.66-0.67 tl'ye çakılıp kaldı ne yukarı ne aşağıya ama işlem hacminde bir hareketlilik var belli izliyorum sürekli değirmenin haznesine buğday mısır daneleri dökülüyor öğütmeye devam ediyor ancak anbara bakıyorum orada azalım yada birikim yok bu ne anlama geliyor .. slm..
    Küçük yatırımcı dışında gerçekleşen işlemler. İzliyoruz. Slm. kardeşim. Bol şanslar...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

66 verip satışta beklerse bu iş çok uzun sürer demektir.
    Hâlâ mal yedirmeye devam diyebiliriz.

Hareketlendirip mal verme peşindeler ise endeksin çöküşlerinde 20 kuruş kaçınılmaz. Çünkü bu milletin .... koyacağız diyenleri kollayanların iktidarında elbette hüküm sürecekler. Ytd.

5. ihlas haber ajansının %49 una sahip bir şirket'in - ki bu oran 1,5 milyar tl yapıyor - borsa daki piyasa değeri 300 milyon.. halka açıklığı %62 ..para olacak alacaksın çoğunluk hissesini sonra da satacaksın haber ajansı hisselerini.. bu ne saçma bir piyasa değerlemesidir anlaşılır değil..

Bu sayfada temel, teknik, finansal çıkarım, kap gibi safsatalardan ziyade; mış muş, üç vakte kadar, ben demiştim, eline verdim, verde görelim, beni duydu, bedava bedava gibi somut ve bilimsel söylemler geçerlidir.
    Dolayısıyla bu sayfadaki bilgiler "haddini bildirme" ışığında değerlendirilmelidir.

7. Sn delular bunlar bilmiyormu İHA daki piyasa değeri 2 milyara yakın ihyay piyasa değeri 290 milyon sadece 290 milyon lira......Bunlar bu işi yapanlarla ortak hareket ediyorki İHA hisselerini satalım yalaşık hisse başı 6-7 lira temettü eder demiyor HİSSEYİ 60 KURUŞLARA MAHKUM EDİYOR....ytd

Mal yedirmeye devam fakat algıya oynuyorsa haftaya bedava bedava ben demedim mi, eşliğinde uçarız gibi .ytd

Sayfa 507/718 İlkİlk ... 7407457497505506507508509517557607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •