Sayfa 508/916 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon
Arama sonucu : 7328 madde; 4,057 - 4,064 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Borsada 2+2 =4 olmuyor..yıllarca alageyık topıgınde sac bas yoldu milet..halen devam ....artık yolacak saçda kalmadı..sorularını cevabı yok..birsuru komplo teorıleri sunulsada hepsi boş..tahta yapıcı patron..bunların tavırlı dusuncesı onemli..niye burda tutuyor..

2.  Alıntı Originally Posted by Erbos Yazıyı Oku
    24 milyon parça yatırım bedeli 74.5 milyon 120 milyon üreten fabrikanın bedeli 195 milyon... 108 milyon stok var üstelik anlamak mümkün değil hayır borçda yok döviz pozisyonu iyi tamma gaza zam geldi aynı şey egser içinde geçerli alacakların tahsilindemi sıkıntı var sorun ne arkadaş yazılan her alışa çakıyorlar...
    Ekonomi ve muhsebe derslerinde güzel bir sınav sorusu olabılır..hatta. Bir tez calışması bile yapılabılır..��

3.  Alıntı Originally Posted by kutupbaşı Yazıyı Oku
    suçlamıyorum uyarmayı görev biliyorum kardeşim,ayrıca yorumlarını seviyor izliyorum.Hiddetlenme lütfen bilgilerini daha fazla paylaş istiyorum.ytd
    Kusuruma bakmayın vebal kelimesi konusunda hassasım biraz.
    Saygılar,
    Yatırım tavsiyesi değildir, yazdıklarım şahsi düşüncelerimdir.

4. Teknik analizden pek anlamam ama bugün ikili dip yaptığı noktadan daha güçlü ve hacimli bir tepki beklerdim ama cılız bir tepki var. İşler gerçekten kötü durumda galiba.

5. Biz belamızı bulmuşuz...

6. İnanılır gibi değil... Bu düşüşün bir izahı olamaz... Gözden kaçan bir şey mi var acaba? (patron dışında)

7.  Alıntı Originally Posted by MurTCu Yazıyı Oku
    İnanılır gibi değil... Bu düşüşün bir izahı olamaz... Gözden kaçan bir şey mi var acaba? (patron dışında)
    var kardeşim muvazaalı işlemler....ispatı asla tarafımızca mümkün olmayan hile hurda üzerine kurgulu bazı şeyler döndürüldüğünü düşünüyorum ben şahsen,mesela olağanüstü yedeklerde 200 milyon üstü bir para var bu para nerede? Mevduat olarak bankada faize konulsa bu yüksek faizlerle ana faaliyet karından fazla getirisi olur yada neden hepsi dövizde tutulmaz vs vs gibi gibi benim aklım almıyor izah edebilen olursa da sevinirim.Bilançoların da gerçeği yansıtmadığını düşünmekteyim doğrusu.YT D

8.  Alıntı Originally Posted by kutupbaşı Yazıyı Oku
    var kardeşim muvazaalı işlemler....ispatı asla tarafımızca mümkün olmayan hile hurda üzerine kurgulu bazı şeyler döndürüldüğünü düşünüyorum ben şahsen,mesela olağanüstü yedeklerde 200 milyon üstü bir para var bu para nerede? Mevduat olarak bankada faize konulsa bu yüksek faizlerle ana faaliyet karından fazla getirisi olur yada neden hepsi dövizde tutulmaz vs vs gibi gibi benim aklım almıyor izah edebilen olursa da sevinirim.Bilançoların da gerçeği yansıtmadığını düşünmekteyim doğrusu.YT D
    Sayın kutupbaşı pasifde bulunan yedeklerdeki para ile maddi duran varlıklarını finanse etmişlerdir, ticari alacaklarına karşılık gözükmektedir, vs.
    Dolayısıyla şirketin kasasında an itibariyle bulunan para nakit değerlerde gözüken paradır. (30/06 ile güncel rakamlar farklılık gösterebilir.) Temettüyü hızlı bir şekilde dağıtsalar bizde kütpoda reinvest (temettüden gelen para ile kütpo hissesi almak) yaparız.
    Aktif kısımın yönetimi önemlidir, pasif kısıma pek bakmayınız.
    Saygılar,
    Yatırım tavsiyesi değildir, yazdıklarım şahsi düşüncelerimdir.

Sayfa 508/916 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •