Sayfa 508/1006 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 4,057 - 4,064 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. Bloomberght de an itibariyle her şey yemyeşil hiç kırmızı yok ne güzel !

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Reel faiz hiçbir zaman çok yüksek olmadı.

Gerçek enflasyon + 2 puan kabaca faiz oranını verir. Geçmiş yıllarda buna benzer idi.
    70/80/90 lı yıllarda belirlenen enflasyon halkın gerçek enflasyonu ile hiç bu kadar uzaklaşmış mıydı?Hafızanız bu konuda ne diyor size..

3. 7,93 ü devirdi yuh

Berat muge anlıyı kapat ekrana bak .7.94

5. Dövizin yükselmesinden rahatsız değiller ne kadar yüksek olursa o kadar iyi modundalar, daha önce de çok gördük zamanında faiz artışı yapılmadığı için hem kur yüksek kaldı hem de faizler yüksek kaldı, hızlıca orantısız faiz indirimi artı pandemi artı jeopolitik riskler vs derken kimse dövizi bozmadı, yüzde 25 faizde bile çoğu insan bozmadı döviz teminattır sigortadır, bu ülkede akp hükümet gitmeden döviz düşmez, yeni bir hükümet gelirse parlamenter sisteme geçilebilirse millet göreceksiniz deli gibi dövizini bozacak mesele güvendir bu hükümetin ne covid rakamları ne tüik enflasyon rakamları ne işsizlik rakamları ne sayıştay raporları ne denetleme ne hukuk ne kanun hiçbir kurum, kanun, kurumsallık, liyakat kalmadı yokuş aşağı giden kamyonun durmasını bekliyor herkes dar bir oligarşik zümrenin elinde ülke ve yap-boz tahtası gibi sürekli civatalarla oynuyorlar liseli bir ergeni ekonomi başına koymuşlar, meclis devre dışı her türlü kanun, vergi sarayda bir gecede çıkıyor muhalefet hak getire, vatandaş desen manzara ortada üzgünüm bu ülkede döviz artmasında ne yapsın. Dolar her zaman her seviyeden alınır, en azından paranın üçte biri ile almalısın sonra arkana yaslan, indirme girsin diye beklediğim 5lt yudum yağ 63 liraya çıkmış, fırından 5 tlye ekmek alınca göreceğim ben vatandaşlarımı

6.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Acil müdahale edilmesi lazım yoksa çok geç olacak faizleri artık 1000 baz puan yükseltmek zorunda kalabilirler
    bundan sonra sıvama toplantıları olur esas aksiyonu yaptılar.

7. Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

8. Kur şoku da yesek faiz arttıracaklarını zannetmiyorum diye bir mesaj yazmıştım. Her gün kur şoku yiyoruz faize dokunan yok.

Sayfa 508/1006 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •