Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 508/1004 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,057 - 4,064 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Tahvil fake attı düşer gibi güzel geldi oradan pis döndü. Bütün degerlemeler değişir, nakit kral olur mallar çöp olur bahsettiğiniz seviyelerde. Izleyelim, bu haftaki iletişim faciası ile yine bir 1 senesi gitti gibi ülkenin.
     Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Artırır dediysem 200 baz puan falan...

Yangına 2 kova su dökmek gibi bir şey...

Faizde yön yukarıdır...

Aktif tahvilde (2 yıllık) İlk hedef 26...

Baharda 35-40...

Bunları da not alın...

İleride masaya koyup herkese kapak yapıcam...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. baharda seçim var hesaplamalarınızı ona göre yapın.

Hayatında akut bir ekonomik kriz yaşamamış adamlar 7 yıldır içinde bulunduğumuz ekonomik tablonun kronik olduğunu anlamamış gelip burada ahkam kesiyor...

Borsanın son 10 yılında BIST30 veya temettü hisselerinden 10 tanesiyle bir portföy yapmış olsa da zararda...

BIST30 ve GARAN DOLAR BAZLI SAYIMLAR...

Bunları 7 yıldır veriyorum ben...

Ama nato kafa nato mermer....

Bunları yazdık diye çok saldıran oldu...

Hoşşşt diyorsun adam yine paçana yapışıyor, gitmiyor...

İsim vermiyeyim şimdi, yine gelip hırlamasın üstümüze...

Böyle it köpek yüzünden uzaklaşıp gittik bu mecralardan...

Diğerleri de o yüzden gitti...

İçinde bulunduğunuz kavanozun ısısını kadar yavaş yavaş yükseltiyorlar ki sizi pişirdiklerini anlamıyorsunuz.

FAKİRLEŞTİĞİNİZİN FARKINDA BİLE DEĞİLSİNİZ...
    DUHUL : 1999

Şu BIST30 grafiğindeki en dipte gördüğünüz kırmızı çizgi AKP'nin iktidara geldiği günkü DOLAR BAZLI BIST seviyesidir.

İşte bu düşüş trendi orada sona erecektir....

Mayıs ayında...

20 yılda Amerikan borsaları 6'ya, Almanya borsası 5'e katladı.

Venezuela borsasından sonra en kötü performans gösteren borsa BIST...

20 yılda hisselerden borsada bir ortalama yapsanız kazancınız SIFIR olacak...

SIFIRA SIFIR ELDE VAR SIFIR YANİ....

Üstelik 20 yıllık dolar faizini de alamayıp külliyen zararda olacaksınız...

MAYIS SONRASI TÜRKİYE'NİN UFKU AÇIK...

BIST100; 5-6 YIL İÇİNDE DOLAR BAZLI 100 DOLARDAN 800 DOLARA (8 KAT) PRİM YAPACAKTIR...

BUNLARIN ÜLKEYE NE KADAR ZARAR VERDİĞİNİ YENİ NESİL ASLA UNUTMAYACAK...

YOLSUZLUK VE HIRSIZLIKLARI O KADAR ÇOK Kİ; 10 YIL TV VE GAZETELERDEN BUNLARIN HİKAYELERİNİ ÇARŞAF ÇARŞAF YAYINLAYACAKLAR.

NETİCEDE SİYASAL İSLAM BU TOPRAKLARDAN BİR DAHA GELMEYECEK ŞEKİLDE EBEDİYEN KAZINACAKTIR...

ADİOS AMİGOS...
    DUHUL : 1999

5.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Artırır dediysem 200 baz puan falan...

Yangına 2 kova su dökmek gibi bir şey...

Faizde yön yukarıdır...

Aktif tahvilde (2 yıllık) İlk hedef 26...

Baharda 35-40...

Bunları da not alın...

İleride masaya koyup herkese kapak yapıcam...
    Mohikan ; 2 puanı bırak 0.50 yi bile "hadi bari kimse beklemiyor biz bekleyelim" diye bekleyen (gülerek tabi..çünkü şaka) 2-3 ekonomist dışında kimse yokken sen hem 2 puan bekleyip hemde 9.25 dolar kuru..

Perşembe 21 olsa idi faiz bugün dolar 8.30 da idi..
    Tabi borsada 1420 olmuş idi..

Bir garip anlamadım..Neyse..

Ha birde mayıs a kadar 1 dolar endeks sonrasında 8 dolar 5-6 sene süre..????

Kızma ama biraz afaki geldi..Neyse 5-6 sene demişsin ..Kimse hatırlamaz zaten..
    Bende diyorum ki o faiz oralara ASLA gelmez..35 faiz de ne banka kalır ne bişi..
    24 faize 1 sene dayandık
    19 faize 8 ay bile dayanamadık..
    35 faize en fazla 1 hafta dayanır sistem..
    Bankalar mevduata 35 öderse 2 ay sonra resmen batık hale gelirler..
    İnanılmaz para basarak kurtarmak lazım gelir bu durumda da dolar 20 tl ye gelir..
    Haa yurtdışından birileri 100 milyar dolar falan getirip bu çorbaya sokmak ister mi bilinmez..
    Anca öyle zaten..

selamlar saygılar..

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Şunu buradaki herkes biliyor ve yaşıyordur bence. Terste kalmak. Önemli olan terste kalmak değil bu durumu nasıl yönettiğin aslında. En önemli nokta poz büyüklüğü. Poz büyüklüğün kararlarına etki ediyorsa o poz sana fazla büyük demek ki küçültmek gerekiyor. Sonraki nokta kendini tanımak. Sonra sistem bana göre. Sonraki nokta da hislerine güvenmek, sistemin var ama ne zaman patlayacak anlayabiliyorsan o sistemi bir adım öte taşımış oluyorsun. Bütün bunları oturtmak 1 yılımı aldı bazı kararlar kurallar kendi içimde oturtmaya çalışıyorum. Sonraki hedef de kendini koda dökmek olmalı çünkü her an her saniye bakmak işlem yapmak zor. ( benim tarzım için yüksek işlem ile daytrade yapıyorum)

Yani burada her gün para dağıtıyorlar bazen senin paran millete bazen milletin parası sana.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bak kendini bilen insan nasıl yazıyor tebrikler.

borsada başarı nedir ??

aldın sattın 2 bin tl kazandın. şak yapıştır ekranı gördünüz mü kazandım demek değildir.

1- sen kimsin ??

açalım..

kimsin.. yani

yatırımcı kimliğin ne ? sen bir tradermısın anlık alıp satıyormusun ? uzun vadeci yatırımcımısın. temettücümüsün. yoksa sepetcimisin. ilk önce buna karar ver. yoksa hepsimisin ?

2- borsada fırsatlar bitmez. kar zarar kardeştir.

açalım..

borsada kar da zararda kardeştir çünkü borsa senin verdiğin kararlar doğrultusunda kar zarar oluruşur.

fırsatlar bitmez anlayışı burdan gelir.

vereceğin anlık karar seni karda ettirebilir ... zararada sokabilir. şekillendirdiğin dünyada anlık olarak tepki alırsın yani karşılığını bulursun.

yani ?

yani seçimler olacakta bilmem ne ne karar verise 5 seneye iflah olurumda. konut yatırımı yaptım 25 senede amorti edecekte..

borsa böyle biryer değil. karar vermenle anında bakiyene yansıyan bir yerdir.

bu nedenle kar zarar kardeştir dersin. ikisinide kucaklamasını bileceksin.

gelelim son noktaya

3 borsada başarı nedir ?

başarı aldığın pozun karla kapaması değildir. poz anlıktır. anlık netice alırsın.

başarı nedir. basamak basamak tırmanmanktır. önce 10 u 12 yaparsın sonra kardı zarardı 15 sonra yine aynı şeyler 30 ... böyle gider.

bu adım adım ilerleyebileceğin birşeydir.

bana gelince

ben tamamen dalgasına takılıyorum burda.

hatta bazen kendi kendimle konuştuğum oluyo

5 tane tuborgu kaktırdımı benden karlısı yok

Sayfa 508/1004 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •