Originally Posted by
nilkiz
vestel malesef dük oldu diye kandığım hisse stop yapmadık bilanço temettü çok iyi dedik mal çıkmak için kullandılar tabii bence maliyet 29 artık satılmaz şimdi ne olur aylık ve haftalıkta
1- ema 9 a değdim döktüm yatay sonrası çıkış
2- indikatörlerde hiç geri dönme emareleri yok ben 21 e gidiyorum derse bu %90 ikili tepe yapacak ve trendi sonlandıracak demektir. (ben böyle öğrendim) haftalık grafiklerde ema 9 a değme teknik düzeltmedir. 21 e değme isteği trendin sonlanacağı habercisidir. günlükte 21 e değme isteği yine teknik düzeltme altına sarkma ve üstüne çıkamama 1 hafta ve fazlasında trendin sonlanacağı habercisidir.
dikkatli olunmalı
hele 100 lira hedef fiyat vermeler falan hiç olmadı Tokkan hocam 100 lira olur 2025 de bu sizi haklı çıkartmaz. 6 ay içinde ne olacak mühim olan o eğer EMA 9 bu iki hafta tutmaz ve 21 e yol alırsa bu yıl bir daha 40 lar görülüp ikili tepe yapar. sonra trend biter. bunu siz benden daha iyi biliyor olmalısınız.
eğer 9 a değer bu iki hafta üzerinde kalırsa teknik düzeltmedir deyip yeni bir formasyon olusumu ile yeni yönler ararız. bir hissenin temeli patron tarafından kullanılabilir. grafik hazırlanır bilanço-haber ardından gelir. temettü gibi ,atalayanlara mallar dağıtılır ve yeniden toplanana kadar aylar boyunca yatay ve düşen trend oluşabilir.
Yer İmleri