Originally Posted by
nilkiz
vestel malesef dük oldu diye kandýðým hisse stop yapmadýk bilanço temettü çok iyi dedik mal çýkmak için kullandýlar tabii bence maliyet 29 artýk satýlmaz þimdi ne olur aylýk ve haftalýkta
1- ema 9 a deðdim döktüm yatay sonrasý çýkýþ
2- indikatörlerde hiç geri dönme emareleri yok ben 21 e gidiyorum derse bu %90 ikili tepe yapacak ve trendi sonlandýracak demektir. (ben böyle öðrendim) haftalýk grafiklerde ema 9 a deðme teknik düzeltmedir. 21 e deðme isteði trendin sonlanacaðý habercisidir. günlükte 21 e deðme isteði yine teknik düzeltme altýna sarkma ve üstüne çýkamama 1 hafta ve fazlasýnda trendin sonlanacaðý habercisidir.
dikkatli olunmalý
hele 100 lira hedef fiyat vermeler falan hiç olmadý Tokkan hocam 100 lira olur 2025 de bu sizi haklý çýkartmaz. 6 ay içinde ne olacak mühim olan o eðer EMA 9 bu iki hafta tutmaz ve 21 e yol alýrsa bu yýl bir daha 40 lar görülüp ikili tepe yapar. sonra trend biter. bunu siz benden daha iyi biliyor olmalýsýnýz.
eðer 9 a deðer bu iki hafta üzerinde kalýrsa teknik düzeltmedir deyip yeni bir formasyon olusumu ile yeni yönler ararýz. bir hissenin temeli patron tarafýndan kullanýlabilir. grafik hazýrlanýr bilanço-haber ardýndan gelir. temettü gibi ,atalayanlara mallar daðýtýlýr ve yeniden toplanana kadar aylar boyunca yatay ve düþen trend oluþabilir.
Yer Ýmleri