Sayfa 509/529 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519 ... SonSon
Arama sonucu : 4225 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Anlık durum:

Kaynak: Matriks
    1) Yazılarım, analizlerim yatırım tavsiyesi değildir ve hiçbir şekilde öyle algılanmamalıdır !...2) Teknik içerikli forumları SANAL KAHVEHANE'ye çevirenleri kınıyorum ve bu forumların birgün amacına uygun bir şekilde kullanılmasını umuyorum...

ulan bir kere de tavan kapa be.. hiç olmazsa 1.67 üzeri kapanış yapta sana harcadığımız zamana değsin
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Son durum:

1) Yazılarım, analizlerim yatırım tavsiyesi değildir ve hiçbir şekilde öyle algılanmamalıdır !...2) Teknik içerikli forumları SANAL KAHVEHANE'ye çevirenleri kınıyorum ve bu forumların birgün amacına uygun bir şekilde kullanılmasını umuyorum...

TAKAS:

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    ulan bir kere de tavan kapa be.. hiç olmazsa 1.67 üzeri kapanış yapta sana harcadığımız zamana değsin
    siz satmıştınız galiba. yanlış mı hatırlıyorum

hayır duruyor.. ancak yukarıdan sat aşağıdan al, serilerine başlayabilirim... 1-2 gün izleyeceğim
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

TAKAS:

Alıntı Originally Posted by birdost21 Yazıyı Oku
    TAKAS:

Nasıl yorumlamak lazım?

Sayfa 509/529 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz