20. dakikadan sonrası çok önemli
20. dakikadan sonrası çok önemli
Temettü emeklisi aday adayı.
www.lattedenborsaya.com
aynen 5-10 defa izlemişliğim vardır![]()
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
@gunaydın hocam sıze tahamul etmek en zoru cıdden neden dıyeceksınız.
Allah aşkına Senın aldıgın hisseler spekilasyon yok mu ?
HERKES speklasyonun bıtımıne muhtactır herkes 10 lıradan adıdıgın hısse spekilasyona kurban gıttı ve 8 lıraya düştü dagıt temettünü ne kazandın. 2. sene yıne spekulasyon oldu 10 lıraya cıktı dagıt temettünü ne kazandın.
Senin kazancın neye baglıymış bir deyiver hele ????????? kazancın veya kaybın neya baglıymıs heeeee??????? speklasyonun nasıl olduguna baglıymıs degılmı. kos koca 2 senede kar edemedın neden speklasyonun kötü bitmesinden dolayı.
EEEE senın elınde olan ne senin ayrıcalıgın ney miş ??????? Temettü hissesi alınca bır ayrıcalıgın oluyormuymus ha ??????
SENDE speklayonun sonunda elıne geçene razı olmak zorundasın.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Bu gonderıyı kaldıracagım 5 DK sonra
Sildim.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
bazı dostlarımız temettü hisselerinin yanında temettü getirisinin şirketlerin karlılıklarının düştüğü dönemlerde azaldığında sermaye değerini korumak amaçlı farklı hisselerde alabilirmiyiz demişler ?
elbette alabilirsiniz ancak bunun temettü yatırımıyla bir ilgisi olmaz, yaptığınız x hissesini fi tarihinde alıp hedefinize göre fi tarihinde satmak ve al/sat karı elde etmek düşüncesidir, başarılı olur yada olmaz
temettü yüzlerce kez tekrar ettiğimiz gibi bir şirketin kar ve zararına ortak olmak lot artırmak ve kar payını çoğaltmak hedefidir,uzun vadeli ciddi bir ortaklık yatırımıdır, vur kaç değildir oyun değildir
temettünün ne olduğunun idrakine varmadan yorum yapmak ve kötülemeye çalışmak cahilliktir gereksiz faydası bir iştir
bu boş işi misyon edinmeyiniz bir an önce sağlam getirili bir temettü hissesiyle biriktirmeye başlayınız, vakit nakittir unutmayınız
![]()
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
temettü gelirlerini farklı hisselere yönlendirmem uzun vadede zaman içinde kazandıklarımla sermayemi paylastirarak elimde tutarak hepsinden kazanmaktı. bir kaç gün önce bir hesap yaptım asuzu dan ilk halka arz edildiğinde 100 lot hissesi olan birinin bugün sanırım 40000 civari bir hissesi oluyordu mantıgım bu idi hisseleri hic satmadan tutmak ve öncelik tabiki temettü veren farklı hisseler almak fakat temettü geliri düşük olan beğendiğim hisseleride alıyorum. şu var ki iyi temettü veren hisse sayınız artmayıp elinizde çeşit artıkça portföy ve getiri sönük kalıyor sanki o sebeple aynı hisseyi almamakla hata yaptığımı fark ettiğimi belirttim. bir hissede düzenli alım çok önemli, temettü ile yada yeni giriş ile biriktirmek hisse senedi yatırımında başarılı olan bir çok yatırımcının böyle yaptığını ,özellikle fiyatın düştüğü zamanlarda tekrar satın alarak başarılı olduğunu gözlemledim.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tahammül etmek=dayanıklılık göstermek, dayanmak, kaldırmak, katlanmak.
Yazılar cumleler tahammul sınırlarını gerçekten zorluyor işte bu yuzden dayanamayarak yazmak zorunda kalıyorum.
Birşeyi araştırıp öğrenır hatta inanmayıp hesaplarsın ondan sonra konuşursun bul bul mısalı. Ama araştırmadan hesaplamadan sağlamasını yapmadan. Gelip oradan burada duyduklarınla bul bul gibi şakınca ben tahammul edemıyorum.
Bakın yeni okuyucular eskılere demıyorum yenılere dıyorum.
Lütfen yazı yazan hiçkimseye itibar etmeyın ben dahil saglamasını ve dogrulugunu ıspatlayamadıgınız hiçbir cumleye inanmayın.
Buna benım cumlelerımde dahildir. Ben birşey ortaya atmışsam aklınızı kullanıp sızde hesaplayın sonra karar verın bır baskası ortaya bırsey atmıssa hesaplayın ondan sonra katılın veya katılmayın.
Yanlıs cok fazla bılgı dolanıyor formda hele bu sayfada bunları düzeltende olmuyor her kapıdan bır ses cıkıyor.
MESELA: Temettü ile lot arttırsınız malıyetınız düşer deniyor. Nasıl oldugu ıse ıspatlanmıyor sadece söyleniyor ve çekiliniyor kenara İşte bu cumleye hemen balıklama ınanmayacaksın SIKIŞTIR BUNU SOYLEYENI ben yeni borsacıyım nasıl malıyet düşer bana bi anlat ornekleeeeeee deeeeeeeeeeeee sorrrrrrrr bakam nasıl cevap verecek.
TEMETTÜ İLE MALIYET DÜŞMEZ İSTEYENE ISPATLARIM.
MESELA DEMIŞ Kİ: Spekilasyonla ılgılı bırseyden bahsetmıs spekilasyon nedir önce onu sorun arkadaşa
Sonra temettü veren hisse senedinde spekilasyon oluyormu olmuyormu onu sorun odaaa yetmez dahada sıkıştırın mesela deyin ki.
Temettü veren hissede spekilasyon olmasaydı grafik hareket edermıydı diye sorun peki ya grafik hareket etmeseydı nasıl para kazancaktık diyede sorun.
SOnrada soyle soyleyın tamam hadı herkes dünyadakı tum frotocular al sat yapmasın yanı spekilasyon yapmasın froto hiç hareket etmeyecek değil mi. Herkes temettü yatırımı yapsa frotoda frotodan ne kazanırız dıye bır sorun.
SIKIŞTIRINN KONUSANLARI BEN DAHIL BEN SIKIŞTIRILMAYI COK SEVERIM O YUZDEN SIK SIK CEVAP VERIYORUM CUNKU VERECEK CEVAPLARIM VAR KAFADAN ATMA VE UYDURMA KONUSMUYORUM.
Bana bırakmayın bu sıkıştırma işini siz sıkıştıracaksınız arkadaşlar bu sayfaya gönül verecek olanlar sizlersiniz...
SORU SORMAKTAN VE SOYLEDIGI SEYI NASIL ISPATLADIGINA BAKIN.
Şu cumlelerın ıcın boş ee işte ben zamanında aldımda öyle oldu. boş bu cumle göster hesapla ıspatla bitti.
iyi geceler.
Yer İmleri