İyi güzel diyorsunda yukarıdakilerin hırsız olduğuna ikna oluyorsun ama hiçbiri yargilanmiyor bu nasıl olacak.sadece Ekrem yargilaniyor. Mesela Melih gokcegi bir savcı bile ifadeye cagiramıyor. sorun adaletin tek taraflı işlemesi isyan buna. Eğer yargıya insanların güveni olsaydı bugün Ekrem İmamoğlu un arkasında kimse durmazdi. Ama kimse yargıya güvenmiyor haksizta sayilmazlar. 25 yılin sonunda geldiğimiz nokta bu.
Burada muhalefetle ilgili çok yazı yazdım ama nafile tabi beni mi dinleyecekler.Bakın toplumların apolitik olduğu bir dönemde,toplumsal tepkilere umut bağlamak hayalciliktir. Toplantı ve gösteri anayasal bir haktır.Fakat bu toplumsal tepkilerin yasallıktan çıkıp yasa dışına evrilmesi çok kolaydır ve her türlü provkasyona açıktır.Bu nedenle ben kaç aydır burada sükunet ve çatışma dilinden uzak durmayı önerdim.Bakın gezi nasıl başladı nereye evrildi.Bu nedenle ben asla önermiyorum sokak tarzı protestoları.Bunun sonuçları her kesime ağır olur.
Bugün gördüğüm güzel bir yazı vardı " Bir gün söylediklerim bilim ile ters düşerse bilim adamlarini tutuklayın" 🤣🤣🤣
Kanalların çoğu yandaş olduğu için göstermiyorlar gündüz ünüversite öğrencileri vs saraçhaneye yürüyordu.
Rtük ceza kesiyor kime Halk tv, tele 1, Now , sözcü tv ye son olaylardan dolayı kendi yandaş kanallarında , Abka nın anlattıklarını anlatıyorlar ve bunlar daha hiç bir mahkeme olmamış sadece iddia ama talimatlı yazarlar oldukları için insaanları itibarsızlaştırmak için agızlarına ne gelirse söylüyorlar neden güç zehirlenmesinden .
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Yer İmleri