Sayfa 510/1003 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: Viop LXIII

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Özel, Tayyip Erdoğanı istifaya davet ediyor
    İnşallah canım ya.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    AKP nin ,kocasından dezenfektan alan BAKANI sorgulamamasını eleştirdim.

Hele RIZA olayındaki alınan milyon dolar rüşvetleri kınadık-haram olsun dedik(başka elimizden bir şey gelmiyor)

Turgutun 1.000 tane evi...CÜBBELİNİN ve MENZİLİN şatafatlı ve kaynağı belirsiz serveti şiddetle kınadım-kınadık..Defalarca eleştirdik.

Ama gerek din veya gerekse etik kural gereği(ateist-deist olabilir),kendi mahallemizden de olsa,diğer mahalleden de olsa haksızlık varsa eleştirmek lazım.

Ama bazı zatların tek taraflı-fanatik tutumlarını esefle izliyorum.
    İyi güzel diyorsunda yukarıdakilerin hırsız olduğuna ikna oluyorsun ama hiçbiri yargilanmiyor bu nasıl olacak.sadece Ekrem yargilaniyor. Mesela Melih gokcegi bir savcı bile ifadeye cagiramıyor. sorun adaletin tek taraflı işlemesi isyan buna. Eğer yargıya insanların güveni olsaydı bugün Ekrem İmamoğlu un arkasında kimse durmazdi. Ama kimse yargıya güvenmiyor haksizta sayilmazlar. 25 yılin sonunda geldiğimiz nokta bu.

3. Burada muhalefetle ilgili çok yazı yazdım ama nafile tabi beni mi dinleyecekler.Bakın toplumların apolitik olduğu bir dönemde,toplumsal tepkilere umut bağlamak hayalciliktir. Toplantı ve gösteri anayasal bir haktır.Fakat bu toplumsal tepkilerin yasallıktan çıkıp yasa dışına evrilmesi çok kolaydır ve her türlü provkasyona açıktır.Bu nedenle ben kaç aydır burada sükunet ve çatışma dilinden uzak durmayı önerdim.Bakın gezi nasıl başladı nereye evrildi.Bu nedenle ben asla önermiyorum sokak tarzı protestoları.Bunun sonuçları her kesime ağır olur.

4.  Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    Burada muhalefetle ilgili çok yazı yazdım ama nafile tabi beni mi dinleyecekler.Bakın toplumların apolitik olduğu bir dönemde,toplumsal tepkilere umut bağlamak hayalciliktir. Toplantı ve gösteri anayasal bir haktır.Fakat bu toplumsal tepkilerin yasallıktan çıkıp yasa dışına evrilmesi çok kolaydır ve her türlü provkasyona açıktır.Bu nedenle ben kaç aydır burada sükunet ve çatışma dilinden uzak durmayı önerdim.Bakın gezi nasıl başladı nereye evrildi.Bu nedenle ben asla önermiyorum sokak tarzı protestoları.Bunun sonuçları her kesime ağır olur.
    Ya sen sus geçen gün daha hükumet borsayı tutup puan kazaniyor diyordun
    Sen elendin
    Senin düşünceler cacık çıktı

5. Bugün gördüğüm güzel bir yazı vardı " Bir gün söylediklerim bilim ile ters düşerse bilim adamlarini tutuklayın" 🤣🤣🤣

6.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Bugün gördüğüm güzel bir yazı vardı " Bir gün söylediklerim bilim ile ters düşerse bilim adamlarini tutuklayın" 🤣🤣🤣
    Puhahahahs güzelmiş
    Bir gün ak dediğine öbür gün bok dersen kimi tutuklayacaz

7.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Artık sokaklardayız diyor Özel..Geri adım atmak yok diyor..Artık ok yaydan çıktı hayırlısı olsun..
    Kanalların çoğu yandaş olduğu için göstermiyorlar gündüz ünüversite öğrencileri vs saraçhaneye yürüyordu.
    Rtük ceza kesiyor kime Halk tv, tele 1, Now , sözcü tv ye son olaylardan dolayı kendi yandaş kanallarında , Abka nın anlattıklarını anlatıyorlar ve bunlar daha hiç bir mahkeme olmamış sadece iddia ama talimatlı yazarlar oldukları için insaanları itibarsızlaştırmak için agızlarına ne gelirse söylüyorlar neden güç zehirlenmesinden .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Bugün gördüğüm güzel bir yazı vardı " Bir gün söylediklerim bilim ile ters düşerse bilim adamlarini tutuklayın" ������
    Güzelmiş günümüze uyarlayalım..

Bir gün beni seçimlerde yenecek biri çıkarsa onu tutuklayın..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 510/1003 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •