Sayfa 511/902 İlkİlk ... 11411461501509510511512513521561611 ... SonSon
Arama sonucu : 7215 madde; 4,081 - 4,088 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    13 son tarih ama benim içimden bu hafta hem bilançoyu hemde bedelsizi görebiliriz gibi geliyor...
    İnşallah,syn,METEHAN bugünde güzel duruyo aşağıya pek basmıyolar marjları daraltmışlar sanki.

2.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    geçenlerde alfas geldi 9. aylığın hasılatı kadar hasılatı var, bugün yeotek gelmiş oda aynı şekilde hasılatı arttırmış..

ben Gesanında aynı şekilde 9 aylık * 2 olarak düşünuyorum. 5milyar gibi bir ciro gelirse brüt satış karı oranı 9 aylıkta %28 gelmiş son çeyrek kesecekleri gelir faturaları ile %30 31 minumum geleceğini düşünuyorum.

dönem net karının %15 tem aşağı olmayacağı kesin gibi %16 gelse minimum 800bin gibi kar tahmin ediyorum.

geçen tutmamıştı biraz da gaza gelmişiz farkında olmadan. biraz geçmiş biraz piyasa da şirketlerden bakınca bu şekilde tahminlerim var..

en kötü 4. çeyrekte kr oranları artmazsa 330 milyon minumum gelse toplamda 650 milyon kar iyidir ve sürdürülebilirliği 2023 te de devam eder.

minumum 650k kar beklentim var ama gönlümden geçen yukarıda yazdığım gibi 800k.
    Syn.mehmetyum,düşüncelerinize katılıyorum,yanlız europawırın arzından gelecek paraya güvenilerek,bildiğiniz gibi,yeni şirketler kurularak, yeni yatıırımlar yapıldı bu arzın geçikmesiyle gelmeyen paradan ötürü 9 aylıktaki gibi işletme giderleri yüksek gelip kar düşük kalma ihtimali olabilir diye düşünüyorum,yanılıyormuyum,teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Dönem x2 yapsın yeterli benim için.700 ve üstü olursa çok iyidir.650 civarı gelecek büyük ihtimal.
    700 üzeri çok güzel olur bende gönlümden geçen 800 gelmesi sektörde daha iyi bir kar ve kar oranı ile tekrar gözleri üzerimize çekmemiz

beklemedeyiz.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by aras67 Yazıyı Oku
    Syn.mehmetyum,düşüncelerinize katılıyorum,yanlız europawırın arzından gelecek paraya güvenilerek,bildiğiniz gibi,yeni şirketler kurularak, yeni yatıırımlar yapıldı bu arzın geçikmesiyle gelmeyen paradan ötürü 9 aylıktaki gibi işletme giderleri yüksek gelip kar düşük kalma ihtimali olabilir diye düşünüyorum,yanılıyormuyum,teşekkürler.
    Bence yanılmıyorsun bir kaç dönem hızlı buyumenin biraz dezavantajını kar marjı azalması olarak görecegiz ama gelen guzel kap lar ve halka arz dan gelecek paraile ileride acısını fazlasıyla çıkaracagız...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Alıntı Originally Posted by aras67 Yazıyı Oku
    şoyle diyelim yurtdışında şirket kurmak çok pahalı bir şey değil, ve diğer kurduğu ve yatırım yapacağı şirketlerde de depolama için başvurular vardı. yani henüz başvurulardan gelen bir onay haberi gelmedi.

bir rüzgar vardı bir ara bir çok firma başvurmuştu. herhangi bir şirkete Cevap gelen ya da onaylanan bir durumunu görmedim. biraz uzak kaldım ben de son zamanlarda ama görmedim gibi.

yani diyeceğim şirket kurmak vs bunlar çok ucuz şeyler yurtdışı da dahil.

piyasa bilançosu gelen şirketlerin hasılatı ve kar oranları kendilerine göre gayet iyi..

astoru örnek alacaksak 2021 517 den 2022 1827 ye çıkmıs..

bizimde en kötü 220*3 660milyon yapar 650milyondan aşağı gelmeyeceğini öngörüyorum.

söyleye söyleye gelir inş 800milyon üzeri süper olur güç gösterisi olur.

Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    citi takasa yeni mal gelmiş 1.716.531 Milyon oldu bekleriz gerekirse 2 hafta daha bekleriz..

ama -4 le devam ediyoruz..
    citi takası 1.726.338 şuan takasa 10k gibi lot gelmiş. akşam tekrar yazarım.

hadi citi hızlan 2milyon üzerine çıkar şu takası..

7.  Alıntı Originally Posted by aras67 Yazıyı Oku
    Aynı fikirdeyim.
    Bu yüzden bilançoda 2023 1. çeyreğe odaklandım kendimce....

8.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    citi takası 1.726.338 şuan takasa 10k gibi lot gelmiş. akşam tekrar yazarım.

hadi citi hızlan 2milyon üzerine çıkar şu takası..
    City'nin takası dediğin gibi Mehmet.
    İş Bankasında Toplam Yabancı Takas Payı 1.969.570 gözüküyor. % 6,68 hiç fena değil.
    Son zamanlarda City nedeniyle düzenli artıyor.
    Sabır edeceğiz ve meyvesini alacağız inşallah.

Sayfa 511/902 İlkİlk ... 11411461501509510511512513521561611 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •