Sayfa 514/651 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 4,105 - 4,112 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Benim içimde zerre kadar batacak korkusu yok. Hatta çok yakında hava farklı esmeye bile başlayacaktır diye düşünüyorum. Bu hisse halka arz edileli 11 Nisan'da tam 7 yıl olacak. Belki 7. yıl şerefine ortalığa 4,5 - 3 -2 -1 ve altı fiyatlardan savurdukları hisseleri 7-8 aydır 0,22-0,50 aralığında topladıkları ile birlikte yükseltmeye başlayacaklardır diye düşünüyorum. Bu hissenin ky'de olduğuna da zerre kadar ihtimal vermiyorum. Forumlarda yazan benim gibi 3-5 yatırımcı dışında (Provekatörleri saymıyorum) pek kimse de kalmadı, bu en büyük gösterge gibi duruyor. Hem bunlar geçen sene Temmuz ayında bütün borçları 1 yılı geri ödemesiz 5 yılı ödemeli şekilde yapılandırmışlardı değil mi? 3 ay sonra yapılandırdıkları ödemeler başlayacak!. 24 Nisan bilanço tarihi. Kimseyi heyecanlandırıp yönlendirmek istemem ama, Nisan ayı inşallah güzel geçecek gibi... YTD.

2. Amaç toplamaksa; millet bu fiyatlardan satacağıma batsın farketmez diyor.. En büyük çaplı satışlar 40-60 arasında...

3. 77 bin lot 18 bin TL hacim toplama buysa 10 yıl sürer böyle toplama olurmu sence

4.  Alıntı Originally Posted by arusa06 Yazıyı Oku
    77 bin lot 18 bin TL hacim toplama buysa 10 yıl sürer böyle toplama olurmu sence
    İnşallah batarızda sen haklı çıkarsın ,

5.  Alıntı Originally Posted by arusa06 Yazıyı Oku
    77 bin lot 18 bin TL hacim toplama buysa 10 yıl sürer böyle toplama olurmu sence
    77 bin bile çok, kim satar bu fiyattan, muhtemelen cep to cep..
    Şu haliyle ölmüş ağlayanı yok hareketi ama olurda son bir operasyon düşünüorlarsa bu fiyattan alım yapamazlar...YTD...

6. Amma kara propaganda var ya, birşekilde şirket zor durumda düzlüğe çıkmak istiyor, bırakın bu olumsuz yayınları

7.  Alıntı Originally Posted by pelit3 Yazıyı Oku
    Amma kara propaganda var ya, birşekilde şirket zor durumda düzlüğe çıkmak istiyor, bırakın bu olumsuz yayınları
    Keşke ilk alırken biri ikna edecek bir tonda kara propaganda yapsaydı..

8. Biz alırken biri kara propaganda yapsaydı sopayla kovalardik. Ben almadan kısa bir sure önce akgiray alnanyadan sirket alacaklarini açıklamıştı. Satın alma ve büyüme borsada en çok arzu edilen durumdur. O dönem biri bize bimeks i kotuleseydi herhalde demedigimizi birakmazdik

Sayfa 514/651 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •