Sayfa 514/1032 İlkİlk ... 144144645045125135145155165245646141014 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 4,105 - 4,112 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Hisseyi alip 10 dakika tutan yok. Herkes kademeye.. . Anadolu, Meksa, Tera, Vakif, Is, Halk, Yapi Kredi, Finans, Gedik, Burgan.. .

Banka da tam isinin piri cikti. OFAC'i bekliyor destek icin. Almaya basladigi yer dibidir, bu kadar.

Is Bankasinda yerliler veriyor artik Is Yatirima.

2. Reyhanlı saldırısı failinin Lazkiye (!) de yakalanması Rusya ile ilişkiler anlamında çok anlamlı bir gelişmedir...Bakalım neler söyleyecek CIA bağlantıları hakkında göreceğiz...Bu İdlib konusu fazla sürmez böyle giderse, ki buradaki asıl hedefin İran destekli kafatasçılar olduğunu herkes biliyor...Zeytin Dalı Harekâtı sırasında dikkat dağıtmak için Cerablus ve El Bab bölgesindeki askerlerimize taciz ateşi açanlar da bunlardı çünkü...Sıra İran'ın kendisine gelecek sonra...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

Alıntı Originally Posted by Ayraniyokicmeye Yazıyı Oku
    Trendcim sen tatildeydin galiba bu konuda yazdim ben: Basina yansiyan derin kulis haberlerine gore parasal ceza yok (cunku OFAC listesinde kimseyle yapilmis hicbir transaction yok) ama HSBC gibi 2 sene probation durumu olacak deniyor.. Atilla / Brunson takasi ve bu mevzunun cozulmesi konusunda sona yaklasilmisken ISrailde tutuklanan Elif mi Ebru muydu neydi Israilde gozaltina alinan bir bayanin salinmasi icin Trump'dan yardim istiyor NATO zirvesinde... Trump da hemen Netenyahuyu ariyor ve Kadin serbest birakiliyor.. Bu sefer Trump Erdogani ariyor bizim papazi birak diyor.. Erdogan da ya biz papaz bu isle ilgili degildi ki ben senden iyilik istedim sadece diyor.. Trump tabi laftan sozden anlamiyor ve Beyaz Saray Disislerinden vs habersiz once Pence sonar da Trump ve baskanin yetkisinde olan yaptirimlari baslatiyor ve is buralara kadar geliyor..

Erdogan hakli ama Trump oyle konulari aklinda dahi tutacak yetenek veya donanimda biri degil.. O yuzden keske NATO zirvesinde cok kanka olmasalardi da Halkb mevzusu simdiye cozulmus olsaydi diyor insan icinden...
    Bu olay siyasi bir olay ve ABD de bunu siyasete cekti. Ben hukuk icerisinde davranacaklarini dusunuyordum en basindan beri, yanilmisim.

Ona buna gore degil artik bunun cezasi, keyiflerine yani siyasi duruma gore. Hem sen hem TREND yaniliyorsunuz bence.

4. Senin gibi ABD adaletine oldukça güvenen birisinden bunları duymak gayet şaşırtıcı geldi bana ...O zaman o malum haysiyetsizi vermez bunlar abi...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

5.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    TR ekonomisi bir darboğazdan geçiyor ama bu darboğaz aşılacaktır. Benim bu konuda güvenim tam. Şu an içinde bulunulan durumu özetlersem; özel sektörün aşırı borçluluğu (dikkatinizi çekerim kamu sektörünün borcu GSMH'ye oranla çok düşüktür ve herhangi bir tehdit oluşturmuyor), bankaların içinde bulunduğu darboğaz (batık kredilerin artması, kârlılığın düşmesi, aktif kalitesinin bozulması, fonlama problemi vs), aşırı yükselmiş olan ve ekonomiyi tehdit eden bir dolar kuru, aşırı yükselmiş olan ve hala da yükselmeye devam eden enflasyon, kurumsalların problemleri, likidite sorunu, resesyon belirtisinin baş göstermesi vs vs ülke için birer risk oluşturuyor. Bu sorunlar kısa vadede çözülmeyecek, bunların çözülmesi için zaman gerekiyor. Bir kamyon düşünün, saatte 100 km hızla gidiyor, 20 tonluk yükü ile birlikte toplam ağırlığı 25 ton diyelim, böyle bir kamyonun momentumu (kütle çarpı hız) çok yüksek olacaktır. Bu kamyonun hemencecik durması ve hemen akabinde ters yönde gitmeye başlaması mümkün değildir. Bu kamyon 100 km hızla giderken siz kamyonu geri vitese takarsanız hiç bir etkisi olmaz, sadece şanzımanı dağıtmış olursunuz o kadar. İşte bu yüzden bir süreç gerekiyor, bu süreç işlemeden ve ekonomideki çarpıklıklar bertaraf edilmeden işler düzelmeyecek.
    Bu yazıdan mevcut büyüme ve dış ticaret rakamlarına pek inanmadığın gibi bir sonuç çıkıyor trendciğim...Son açıklanan büyüme rakamı dünyada 2 nci sırada an itibariyle...İşler düzelmeyecek derken nesi düzelmeyecek abi, fıstık gibi veriler geliyor...

Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Senin gibi ABD adaletine oldukça güvenen birisinden bunları duymak gayet şaşırtıcı geldi bana ...O zaman o malum haysiyetsizi vermez bunlar abi...
    Sistemi biliyorum. Cok fazla mekanizma var olaylarin duzgun calismasini saglamak icin. Nasil oldugunu bilmem ABD'yi sevdigim anlaminda degil yanliz ama adamlarin hayatimin iyilesmesine katkilarini da inkar edecek degilim.

Bakalim su Papaz senaryon tutarsa tutar ve bir oyunmus deriz. Tutmazsa artik allah korusun bu Halk Bankasi yatiricimcisini.

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    sistemi biliyorum. Cok fazla mekanizma var olaylarin duzgun calismasini saglamak icin. Nasil oldugunu bilmem abd'yi sevdigim anlaminda degil yanliz ama adamlarin hayatimin iyilesmesine katkilarini da inkar edecek degilim.

Bakalim su papaz senaryon tutarsa tutar ve bir oyunmus deriz. Tutmazsa artik allah korusun bu halk bankasi yatiricimcisini.
    savcının değiştirilmesi bile kendi başına rahibin bırakılacağının en büyük delili. Adam fetö ile mücadelenin bayrak taşıyan savcısı. Fetöcüymüş, abd ile ilişkilerimizi bozmak için davayı çıkmaz noktaya getirdi diyen olursa şaşırmam. Trump tan tweet bizimkilerden eyyy abd sesi çıkmıyor. Son gelen heyetten sonra olay çözüldü bence. Tek handikap mesele çözüldü ise bu tuvalet kağıdı niye buralarda sürünüyor. Sanırım babalar 3. Golü yemeyiz görmeden almayız diyor (ilk iki gol halka arzlar, yabancı yatırımcıya atılan sağlam kazıklar)

Cozulmedigine emin olabilirsin. Hisse fiyati gosterirdi.

Sayfa 514/1032 İlkİlk ... 144144645045125135145155165245646141014 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •