Sayfa 514/541 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524 ... SonSon
Arama sonucu : 4324 madde; 4,105 - 4,112 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

Bu da 20 üstü hedef vermiş, gerekçelerini de açıklamış.
    Arabistandaki neom projesinden hiç bahsetmemisler.
    Araplar projeyi baya küçülmüştü. Sanırım şirket de umudunu kesmiş.

2.  Alıntı Originally Posted by Berber Yazıyı Oku
    Ben bölünmeden önce 59 telden sanmıştım 2 seneye yakın oldu daha oraları görememiş
    Helal olsun, çok iyi yerden vermişsiniz, o zamanlar haber akışı ve beklentilere kapıldım ama olmadı, kısmet.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. Kocaerden sonra 6 tane hisse değiştirdim hepsinden zarar edip çıktım

4.  Alıntı Originally Posted by Berber Yazıyı Oku
    Kocaerden sonra 6 tane hisse değiştirdim hepsinden zarar edip çıktım
    o zmaan yine yuvaya döndün demekki bazen bazı hisseler insanı büyüler ..hissedeyken bak gözüme kestiripte almadığım hisse takır takır gitti yanı 0,30 krş fazla bile kapatsa almadığın hisse sana komşunun tavuğu kaz gibi gözükür bir aniden karar verirsin yeni gözüne kestirgin hisseyi alırsın ogünde zarar edersin dersinki benim ağır gitsin bana söylendirsin ama kralmış oı kanıya düşersin ..işte bu nedir biliyormusun sen o hisseni tanımışın hafızaya kazımışın nerede ne zaman yapacı iyi ögrenmişin işte bunun gibi fazla değil 15 20 hisse tut en iyisi sonra komunun tavuğunu gözüne kestirmezsinnn ...saygılar..
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5.  Alıntı Originally Posted by bozdogan82 Yazıyı Oku
    Arabistandaki neom projesinden hiç bahsetmemisler.
    Araplar projeyi baya küçülmüştü. Sanırım şirket de umudunu kesmiş.
    Onun da zamanı gelecek, konjonktürel sebeplerden biraz ağır gidiyor bence.

6. 13.80 gap ve 14.10 önemli dirençler, her bakımdan rüzgarı arkasına almışsın bas git artık 14-15 bandına, artık bilançolar satın alınmaya başlar, nisan ayındaki rekor satış yansıyacak mı bakalım.

7. Piyasa bu şirketi silmiş resmen, kendileri de hiç destek atmıyor, yine gerilerde kaldı, yine yarışta eşekliği tuttu.

Bu hissenin tahtacısı bankalarda, başka tahtalarda para kazanıyor, burayı kendi haline bırakmış, hiç bir zaman gitmeyecek gibi bir algı yapmak istiyor ama nafile tay gibi gitmese de eşşşşşek gibi ağır ağır gidecek bu da.

Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

Son düzenleme : bawer; 30-06-2025 saat: 12:28.

8. Bugünkü yükselişte 14 yapamıyorsa çöp demek.

Sayfa 514/541 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •