Sayfa 514/516 İlkİlk ... 14414464504512513514515516 SonSon
Arama sonucu : 4127 madde; 4,105 - 4,112 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1. Ahlâk mukaddestir; çünkü, en büyük ahlâki şeniyet sahibi bir faile racidir. O fail, yalnız ve ancak cemiyettir. Ondan başka bir fail yoktur. Ülûhiyette, timsalî bir şekilde düşünülmüş cemiyet dahi mündemiçtir. Çünkü, vicdanlarımız üzerinde müessir olan ruhî hayat, cemiyetin efradı arasındaki amel ve aksülâmellerden teşekkül eder. Filhakika cemiyet, kesif bir fikrî ve ahlâki faaliyet mihrakıdır."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,737
     Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Automechanika_Istanbul_
    Automechanika İstanbul
    12 - 15 Haziran 2025

Bakalım şirketin haberi var mı ya da fuara katılacaklarını egefren ya da ege endüstri sayfasından duyuracaklar mı?
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3. Her gün sermayesi kadar kazanan şirketten, her yıl sermayesi kadar kazanan şirkete dönüşüm......

ahlaki şeniyet sahibi nede olsa....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,737
     Alıntı Originally Posted by doctrine Yazıyı Oku
    Her gün sermayesi kadar kazanan şirketten, her yıl sermayesi kadar kazanan şirkete dönüşüm......

ahlaki şeniyet sahibi nede olsa....
    Meramımızı kime anlatalım Sayın doctrine?Yönetim kurulundan da ses yok!Yatırımcı sunumu dedik kopyala yapıştır şeklinde bilançoyu atıp savuşturmuşlar!
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Meramımızı kime anlatalım Sayın doctrine?Yönetim kurulundan da ses yok!Yatırımcı sunumu dedik kopyala yapıştır şeklinde bilançoyu atıp savuşturmuşlar!
    Her mecrada her yerde HIRSIZ VARRRR diye haykırmak ne işe yarar bilemiyorum...HIRSIZ VARRRRRRRR

kasada 1.5 milyar para var.. sadece üç ayda bu parayı faize koysaydın 250 m kar yapacaktın zaten...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,737

7.  Alıntı Originally Posted by doctrine Yazıyı Oku
    Her mecrada her yerde HIRSIZ VARRRR diye haykırmak ne işe yarar bilemiyorum...HIRSIZ VARRRRRRRR

kasada 1.5 milyar para var.. sadece üç ayda bu parayı faize koysaydın 250 m kar yapacaktın zaten...
    Dün aklımdan geçirdiğimi bugün siz yazmışsınız, çok doğru tespit. YTD

8. Selamlar.İlk çeyrek gönderiler son çeyrekten fazla geldi.Alacaklar 190 milyon artmış.Enflasyon muhasebesinden 100 milyon kadar gitmiş.Herhalde 150 milyon civarı kredi taksidi ödenmiştir.Her 3 aylıkta da biliyorsunuz 50 milyon çalar(olmazsa olmaz).Bütün bunlara rağmen hiçbir zaman kar marjı % 2.7 olmamıştır.Bu meseleyi spk veya mahkeme belki çözer.Ama patron kayserili ise o da biraz zor.Yazdıklarım bana göredir.ytd

Sayfa 514/516 İlkİlk ... 14414464504512513514515516 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •