Sayfa 515/1120 İlkİlk ... 154154655055135145155165175255656151015 ... SonSon
Arama sonucu : 8959 madde; 4,113 - 4,120 arası.

Konu: Foreks Haberleri II

*erdoğan: Nato'da tüm ülkelerin her biri abd ile eşittir
    *erdoğan: Nato'nun iç hukuku neyse ona hepimiz aynı şekilde uymak durumundayız
    *erdoğan: Dışişleri bakanları gelecek, onlarla da konuşacağız, bütün gerçekleri önlerine koyacağız, bu iş hakka ve hukuka uygun bir şekilde yürümek durumundadır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*erdoğan: Bu iş hakka hukuka uygun şekilde yürümek zorunda, olmazsa bu model ortaklık olmaz
    *erdoğan: 'bizi vururlarsa sert karşılık veririz' diyenlerin hiç osmanlı tokatı yemedikleri çok açıktır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*erdoğan: Hemen yanıbaşlarında duranlardan başlayarak gördüğümüz her teröristi imha edeceğiz, yok edeceğiz
    *erdoğan: Işte o zaman sırtlarını sıvazladıkları teröristlerin yanında olmamaları gerektiğini anlayacaklar

*erdoğan: Birileri türkiye'yi de bu paylaşım kavgasının bir parçası olarak görüyor, bizim kimseye verecek ne bir karış toprağımız ne de bir hiç uğruna feda edecek tek bir evladımız yoktur

*ıea, "abd'nin ham petrol ürütemi ocak ayında yıllık bazda 1,3 milyon varil/gün arttı"
    *ıea, global petrol talebi için 2018 yılı büyüme tahminini 1,3 milyon varil/günden 1,4 milyon varil/güne çıkardı

*ıea, global petrol talebi 2017 yılında 1,6 milyon varil/gün arttı
    *ıea, 2017 yılnda 58,2 milyon varil/gün olan opec dışı petrol arzının 2018'de 59,9 milyon varil/gün olmasını bekliyor

*ıea, "oecd petrol stokları aralık ayında 55,6 milyon varil azalarak 2 milyar 851 milyon varile geriledi"
    *ıea, "oecd petrol stokları aralık ayında şubat 2011'den bu yana görülen en büyük düşüşü yaşadı"

*ıea, "oecd petrol stokları aralık sonunda 5 yıllık ortalamanın 52 milyon varil üzerinde
    *ıea, "ocak ayında gloal arz aralık ayına göre azalarak 97,7 milyon varil/gün oldu, yıllık bazda 1,5 milyon varil/gün arttı

Sayfa 515/1120 İlkİlk ... 154154655055135145155165175255656151015 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •