Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 515/1004 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,113 - 4,120 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Yeri gelmişken sağlık ile ilgili bir kaç önemli paylaşımda bulunayım. Kolesterol için karahindiba bunu çay gibi demleyip aç karnına için. Ayrıca alıç sirkesini de ılık suyla bir kaşık için. Alıç sirkesi kandaki oksijen miktarını artırır. Aynı zamanda da damarları kolesterol den temizler. Alıç sirkesi konusundaki kardiyolog arkadaşim bana söylediği Osmanlı dan beri sirke üretim yapan bir aile şirketi Niğde içmeli köyünde üretilen Nahita marka iki yıl meşe küpünde demlenmiş olanı. Arkadaşım bunu kullanıyor ve beş kat merdiveni soluksuz çıkıyor. Sabah koşusu yapanlar spor yapanlar ağır iş temposunda çalışanlar bunu içsin çünkü bu zayıflatmanin yanı sıra kandaki oksijen miktarını artırıp kalp krizi geçirme ihtimalini azaltıyor. Sağlıcakla kalın.

2. Çok teşekkürler sayın Ayasofya..
    Sana zahmet udi hindi nasıl.kullacagız çocuğa..bunu bir danışırmısın akrabana..
    Yoksa çocuğu geniz eti ameliyatı ettirecem..
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yeri gelmişken sağlık ile ilgili bir kaç önemli paylaşımda bulunayım. Kolesterol için karahindiba bunu çay gibi demleyip aç karnına için. Ayrıca alıç sirkesini de ılık suyla bir kaşık için. Alıç sirkesi kandaki oksijen miktarını artırır. Aynı zamanda da damarları kolesterol den temizler. Alıç sirkesi konusundaki kardiyolog arkadaşim bana söylediği Osmanlı dan beri sirke üretim yapan bir aile şirketi Niğde içmeli köyünde üretilen Nahita marka iki yıl meşe küpünde demlenmiş olanı. Arkadaşım bunu kullanıyor ve beş kat merdiveni soluksuz çıkıyor. Sabah koşusu yapanlar spor yapanlar ağır iş temposunda çalışanlar bunu içsin çünkü bu zayıflatmanin yanı sıra kandaki oksijen miktarını artırıp kalp krizi geçirme ihtimalini azaltıyor. Sağlıcakla kalın.
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Sn Ayasofya 2005
    Paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Sarimsak doğal bir antibiyotik bunun yanında saçların dökülmesini azaltır saçları siyahlastirir. Bunun için suda haşlanmış bir baş sarımsağı aç karnına yemek yeterli bir hafta. Bu aynı zamanda kanserden korunmak için de gerekli. Yılda iki kez yapılması gerekir. Doğal E vitamini olarak Ruşeyn öneririm. Basur için incir yemek zeytin yemek faydalı bu konuda sıkıntısı olan özel den yazsin çok kolay bir tedavi yöntemi söylerim. Elma demir içeren bir meyve yegane meyve. Prostat için dere kenarından Haziran ayında toplanmış gölgede kurutulmuş kirkkilit otunu çay gibi demleyip için süper etkili. Kadınlardan sık görülen vajen yarası için gümüş suyunu vajen içine sıkmak biraz bekletme tedavi ediyor. Yine kadınlarda vajende pis kokulu mantar enfeksiyonu için sulandırılmış elma yada üzüm sirkesiyle vajeni yıkamak çok çabuk iyileşme sağlar. Uçuk için üzerine saf bal sürmek çok etkilidir. Kabızlık sorunu yaşayanlar zeytin elma incir ve kara mürdüm erigi yemek çok etkili. Nasır astım bronşit vs olanlar da özelden yazarlarsa email adresine gönderirim. Sağlıklı günler dilerim.

5. Sinüzit, geniz akıntısı, burunda yada başka bir yerinde polip (et) olanlar. Sivilce basur, nasır, kolesterol, astım bronşit, vajen yarası, vajen de mantar, boğaz enfeksiyonu, ağız kokusu, kanser önleyici, saç dökülmesi kansızlık bildiğim tedaviler. Ula birazdan medvig ceza verecek forumu sağlık sorunları formuna çevirdiniz diye

6. Kardeşlerim evde ufak çocuk bebeğiniz varsa uyuduğu yastığın temas etmeyeceği yere bir damla kekik yağı dökün o nefes aldıkça grip nezle bronşit hırıltı boğaz enfeksiyonu bunlar geçer

7. Sn. Ayasofya 2005
    Paylaşımlarınız için teşekkürler.

8. Çok bilmiş gibi görmeyin beni. 1995 den beri uçurumun kenarında geziyorum. İlk hepatit c ile tanıştım üç senede temizlendi. O günden bu yana okuduğum bitkisel tedavi yöntemleri kaç tane meydan larus eder. Açıkca söyleyeyim şuan hekim arkadaşlar dan arayıp tedavi ile hakkında bilgi isteyen var. Hastalık konusunda zirvedeyim ilaç bitti artık. Literatürde olmayan tedavi uyguluyorum. Zaten başka da bir seçenek yok. Bu arada tesadüfen de olsa bilgilere ulaşıyorum benim gibi çaresiz arkadaşlara yardımcı oluyorum.

Sayfa 515/1004 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •